Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Maak je interieur Pasen-proof Dol zijn we, op deze feestdag, of zeg gerust maar feest-weekend aangezien je tijdens Pasen lekker een extra dag vrij bent. Reden genoeg dus om je interieur in een handomdraai paas-proof te maken. Dat lukt je vast met deze accessoires van DEENS.NL.

Dol zijn we, op deze feestdag, of zeg gerust maar feest-weekend aangezien je tijdens Pasen lekker een extra dag vrij bent. Reden genoeg dus om je interieur in een handomdraai paas-proof te maken. Dat lukt je vast met deze accessoires van DEENS.NL.

Je allerbelangrijkste accessoire tijdens Pasen: de Paas tak

Hoewel we de tak van zichzelf al hele mooie decoratie vinden tijdens Pasen, vinden we het ook geweldig om de tak helemaal vol te hangen met bonte paasdecoratie. Glazen eieren in diverse kleuren of eieren van papier-maché, het kan niet gek genoeg. Houd je liever van minimalistisch, dan kan je ervoor kiezen om de tak te laten zoals hij is!

Duurzame tip: als je de Paas tak in een vaas met een bodempje water zet en je stopt de tak na Pasen in de grond, heb je grote kans dat hij wortel schiet. Op die manier zou je de komende jaren je paastakken in je eigen tuin kunnen knippen. Super leuk natuurlijk!

Vazen & potten

Een mooie Paas tak verdient natuurlijk een mooie vaas. Ontdek onze uitgebreide collectie vazen en potten. Glazen vazen, aardewerk vazen, we hebben ze allemaal. Onthoud; de Paastak moet erin passen en de vaas moet vooral niet te klein zijn dat de tak kan omvallen. Kies dus zorgvuldig een geschikte vaas uit voor jouw Paas tak.

Paas-servies

Eierdopjes mogen zeker niet ontbreken op de feestelijke Paastafel. Houd je van kleurrijk? Ga dan voor de speelse variant van HKliving. Speel je liever op safe? Dan zijn de eierdopjes van Doing Goods heel sfeervol. Handgemaakt van messing, daardoor hebben ze ieder voor zich een ambachtelijke uitstraling. Perfect voor je hard gekookte (Paas)eitje.

De leukste (menu)kaartenhouders

Schrijf alle gangen van je speciaal samengesteld 3-, 4- of 5-gangen Paas-menu op een schattig kartonnen kaartje. Steek alle kaartjes daarna in de gleuf van de kaartenhouders en plaats de houder op de juiste plek van je feestelijk gedekte Paastafel. Ta-da, al jouw gasten weten nu precies wat je hen gaat voorschotelen tijdens Pasen.

Tafellinnen

Een tafelkleed is onmisbaar voor een mooi gedekte Paastafel. Tafelkleden van katoen of linnen zijn een echte toevoeging aan de tafelsetting. Het zorgt direct voor een warme en gezellige uitstraling van de eettafel en nodigt uit om aan te schuiven! Daarnaast zijn servetten altijd fijn om op tafel te zetten. Ga voor linnen servetten als je iets meer wilt uitpakken.

Shop jouw favoriete Paas-accessoires hier:

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »