Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Maak sorteren makkelijk met ReCollector Sorteren doe je gemakkelijk met de sorteerboxen van ReCollector. ReCollector is een Scandinavisch merk wat erin gelooft dat afvalsortering een heel belangrijk onderdeel van onze groenere toekomst is. Alle reden dus om te beginnen met sorteren!

Neem je tijd

Tenzij je motivatie ijzersterk is en niets je kan weerhouden, ga je niet in één dag je hele huis opruimen. Bepaal eerst wat het dringendst gesorteerd moet worden en werk dan kamer per kamer af, of categorie per categorie. Nu weer 30 minuten hier, dan weer een uurtje daar. Door je huis of appartement beetje bij beetje op te ruimen, minimaliseer je de rommel die het onvermijdelijk zal opleveren. Sorteren doe je gemakkelijk met de sorteerboxen van ReCollector. ReCollector is een Scandinavisch merk wat erin gelooft dat afvalsortering een heel belangrijk onderdeel van onze groenere toekomst is. Alle reden dus om te beginnen met sorteren!

Opruimen geeft energie

Sorteren en opruimen geven energie en helpen je in het bestrijden van stress en angstgevoelens. Het zou best kunnen dat je een of andere verloren schat uit een vergeethoekje haalt, die een glimlach op je gezicht tovert en je in één klap in een goed humeur brengt! En vergeet niet, een opgeruimd huis = een opgeruimd hoofd!

Tips voor een opgeruimd huis


#1 Berg je spullen op in een meubel

Kies een salontafel waarin je ook kunt opbergen. Ga voor een bijzettafel of salontafel met grote lades eronder of een tafel die bestaat uit twee niveaus waar je onder het tafelblad ook dingen kunt neerleggen zoals mooie tijdschriften. Ook kun je kiezen voor een tafel waarvan je het blad kunt opklappen.

#2 Rondslingerend speelgoed

Geef je kids een vaste plek voor het opbergen van hun speelgoed zodat ze weten dat ze altijd daar hun speelgoed kunnen vinden én handig voor jou want dan slingert het niet zo in de rondte. Handig is een opbergplek zoals een kist of box op wielen, die je wegrolt als er niet wordt gespeeld. Of een mand die je kunt afsluiten. De ReCollector box kun je hier ook perfect voor gebruiken én is eenvoudig te bevestigen aan de muur en dát scheelt weer ruimte op de grond!

#3 Hang het aan een haakje

Gooi jij ook vaak je kleding over een stoel als je het nog nét niet vies genoeg vindt voor de was? Precies. Dat doen dus stiekem heel veel mensen. Hang op de plaats van die ontplofte stoel een paar haakjes. Scheelt je ruimte én het ziet er veel opgeruimder uit. Ga voor een mooie bamboe haak van Madam Stoltz of kies voor een combinatie van messing haakjes van Doing Goods. Bij DEENS.NL vind je wandhaakjes en kapstokken voor elke woonstijl.

Shop de beste opbergers van DEENS.NL hier:

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »