Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Moederdag Moederdag staat voor de deur. Voor mij een mooi moment om op zoek te gaan naar een uniek en passend cadeau. Iets wat mijn moeder niet zo snel voor haarzelf zou kopen. DEENS.NL heeft dit jaar wel erg mooie producten.

Tijd om je moeder te verwennen!

Moederdag staat voor de deur. Voor mij een mooi moment om op zoek te gaan naar een uniek en passend cadeau. Iets wat mijn moeder niet zo snel voor haarzelf zou kopen. DEENS.NL heeft dit jaar wel erg mooie producten.

Zo verkopen zij sinds kort de fijne verzorgingsproducten van Meraki in de webshop. Ga je voor een heerlijke bodylotion met organische zee duindoorn of de Meraki handcrème met een vleugje munt?

Ook voor een mooi sieraad ben je bij DEENS.NL aan het goede adres. Ik was gelijk verliefd op deze prachtige ketting met franjes van Madam Stoltz. De ketting is gemaakt van plaatstaal in combinatie met geweven katoen en jute. Chique en stoer tegelijk. Leuk om samen te geven met de glazen box van Madam Stoltz (kleur antiek brass). Een geweldig mooie sieradenbox die gezien mag worden!

Ga je liever voor een interieuritem dan is de monograph retro alarmklok een origineel cadeau. Deze is verkrijgbaar in bordeaux en blauw. Het is een echte blikvanger voor je interieur. Je kan er niet alleen de tijd op af lezen, maar ook heel handig, de datum.

Met de Madam Stoltz bamboe producten zit je altijd goed. Een mooie mand met handvaten. Leuk als wasmand in de badkamer of als opberger in de woonkamer. Ook de set bamboe schalen (3 stuks) is voor allerlei doeleinden te gebruiken, denk aan tijdschriften of groenten/ fruit. Dat wordt nog moeilijk kiezen. Ik heb mijn keus al gemaakt. En jij?

Styling & fotografie Ilona de Koning - www.studiobril.nl

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »