Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Nieuw merk: Karup Design Karup Design; een mix tussen Scandinavische eenvoud en Japans minimalisme. Met trots voegen wij dit nieuwe, frisse merk toe aan ons assortiment. Sit. Relax. Sleep. Alleen tussen 7 - 20 februari: 15% introductie-korting op de héle collectie.

Nieuw merk: Karup Design

Bij Karup Design draait alles om leven. Over ruimte maken voor meer. In minder ruimte. Karup Design-producten zijn perfect voor kleine en onconventionele ruimtes en huizen. Veelzijdig. Functioneel. Mooi; dat zijn de kernwaarden die de producten van Karup definiëren. De meubelen van Karup vinden hun weg naar woonkamers, slaapkamers, tienerkamers, logeerkamers en zomerhuizen. Of ideaal voor een kleine ruimte zoals een studenten studio.

Multifunctionele meubelen

Het multifunctionele en Scandinavische design van het merk Karup Design spreekt een breed scala aan consumenten aan. Wij geloven dat dit merk erg goed past binnen ons assortiment! We gaan met zijn alle steeds kleiner wonen. Karup speelt hierop in met producten die de ruimte-scheppende magie perfect uitdragen.

Elk product van Karup Design is eigenlijk ... twee producten van Karup Design. Of in sommige gevallen zelfs drie. En bovendien is het verrassend intuïtief en eenvoudig om van product A naar B of C (en terug) te komen. Bijna als magie. Dit soort multifunctioneel design-denken zit al sinds het prille begin in 1972 in het DNA van het bedrijf. De Karup Design-producten kunnen allemaal in slechts drie woorden worden gedefinieerd door hun eigenschappen en functies. Zoals: Slapen. Rollen. Zitten.

De Roots 140 

Slaapbank Roots 140 ademt het DNA Karup Design: je krijgt namelijk niet alleen een bank, maar ook een tweepersoonsbed! Zet de achterkant omhoog en je hebt een heerlijk loungebed met een fijn steuntje in de rug wanneer je bijvoorbeeld nog een boek wilt lezen in bed of een film wilt kijken. Slaapbank Roots 140 kun je makkelijk en snel transformeren in het meubelstuk waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Wist je dat je de kleur van het matras helemaal zelf kunt kiezen. Je zit dus niet vast aan een standaard kleur wat bij de meeste slaapbanken vaak wel het geval is. Mix en match door de kleur van het frame én de kleur van het matras te kiezen!

Gebruik van duurzame materialen

De stof van de meeste matraskussens is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Aangezien het grootste deel van deze stof is gemaakt van natuurlijke grondstoffen adviseren we altijd om een hoeslaken te gebruiken wanneer je hierop slaapt.

Fan geworden van dit toffe merk?

Profiteer tussen 7 en 20 februari van 15% introductie-korting op alle comfortabele (slaap)banken van Karup!

De slaapbanken van Karup Design shoppen?

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »