Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Herontdek je huis door de lens van de nieuwe collectie van HKliving De ontwerpers van de nieuwe collectie van HKliving moesten opnieuw nadenken over hoe zij betekenis konden toevoegen aan wat we in ons huis willen zien, wanneer we er het meeste van de tijd doorbrengen. Met dat in gedachten delen zij graag hoe de gloednieuwe 21/22-collectie is ontstaan ​​vanuit het idee dat thuiskomen nog steeds spannend kan zijn of worden gemaakt.

HKliving - Collection 21/22 from BLOND&BLAUW films on Vimeo.

 

The Bold & Basic

Deze lijn binnen de nieuwe collectie van HKliving kan beide stijlen combineren en je liefde voor levendige kleuren naadloos in elkaar laten overgaan met de minimalistische vormen van de meubels en accessoires.

The Emeralds

Voeg unieke reflecties van groen toe op een speelse manier met de nieuwe lijn van uit de nieuwe van HKliving; The Emeralds. Van servies tot decoratieve accessoires in diverse groen tinten waardoor elke omgeving een frisse, Mediterrane sfeer krijgt!

Nieuwe 70s keramiek lijn

Net toen we dachten dat de 70s keramiek lijn van HKliving niet beter kon, besloten ze om deze lijn uit te breiden met nieuwe handgemaakte afwerkingen en kleurlagen om je keukenkastjes net zo funky als altijd te houden!

Ontdek de nieuwe collectie van HKliving bij DEENS.NL en shop jouw favoriete items direct in onze webshop! Heb je vragen over de levertijd of over een specifiek product? Neem dan contact met ons op.

 

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »