Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Nieuwe collectie HKliving 23/24 Een - multilayerd- collectie met een stevige basis die gebaseerd is op het Braziliaanse modernisme, karaktervolle retro elementen en een aantal absolute eyecatchers uit het bruisende Hollywood.

Ontdek de nieuwe 23/24 collectie van HKliving

De nieuwste collectie van HKliving is gearriveerd en brengt een heerlijke mix van Braziliaanse modernisme, retro flair en Hollywood-glamour naar je huis. In dit blog gaan we dieper in op deze geweldige nieuwe collectie en laten we je zien hoe je een vleugje laid-back glamour in je interieur kunt brengen.

Dompel je onder in de 70s Vibes

De HKliving collectie 23/24 is als een tijdmachine die je meeneemt naar de jaren 70, een tijdperk van vrijheid, expressie en ongekende stijl. De collectie heeft een sterke basis die geïnspireerd op het Braziliaanse modernisme, karaktervolle retro items en knalt met de levendige Hollywood-vibes. Denk aan warme kleuren, gedurfde prints en een vleugje exotisch. Het is alsof je een duik neemt in een tijd waarin het leven een eindeloze zomer leek te zijn.

 

Geef je huis een relaxte basis

Begin met het creëren van een relaxte basis voor je huis met royale loungemeubels zoals de Lazy loungestoel of de Wave elementen bank, voorzien van gedurfde prints en krachtige kleurencombinaties. Deze collectie draait om het omarmen van je eigen persoonlijke stijl en het toevoegen van een speelse, retro twist aan je interieur. Voel je vrij om te experimenteren met kleuren en patronen. Zo is de collectie uitgebreid met prachtige kussen voorzien van heerlijke kleurrijke vintage prints en retro stripes.

Channel your inner Disco Diva

Een van de meest opvallende elementen van deze collectie is de ontspannen luxe die doet denken aan het bruisende Hollywood van vijftig jaar geleden. Denk aan groovy feesten die voor altijd in je geheugen gegrift staan en een tijd waarin alles met een knipoog werd genomen. Het is tijd om je innerlijke disco diva los te laten!

 

Ontspannen Glamour

De jaren 70 stonden bekend om hun maximalisme en dat zie je terug in de hoogwaardige interieurontwerpen van deze collectie. Luxueuze texturen, gouden eyecatchers en rijke afwerkingen zijn hier om je huis te transformeren in een oase van ontspannen glamour. Durf anders te zijn en omarm de veelzijdigheid van deze collectie.

 

All-time favourite; het seventies servies van HKliving

Het 70s servies is deze keer flink uitgebreid met meerdere nieuwe varianten van de cappuccino mokken, koffie mokken , thee bekers en nog veel meer moois! Een echte nieuwkomer in het HKliving 70s servies is de set van 2 lungo mokken. De set lungobekers zijn verkrijgbaar 2 in twee varianten en zorgen ervoor dat jij helemaal in stijl jouw koffie kunt drinken!

Voor alle fans en interieurliefhebbers heeft HKliving weer een nieuw lookbook uitgebracht.

Het tweede lookbook van HKliving is uit! Een ware schat aan ongeziene beelden die een volledig jaartraject met HKliving laten zien. Vanaf het vonkje inspiratie tot de laatste fotoshoot van de collecties hebben ze samengebracht is een visuele compilatie. In dit fantastische musthave interieur tafelboek mag zeker niet ontbreken in je collectie tafelboeken. Blader door het HKliving limited edition lookbook '23 en laat je inspireren!

 

Durf jij?!

De nieuwe HKliving collectie 23/24 is een multidimensionale verzameling van stijlen en invloeden die je interieur naar een hoger niveau tillen. Het vraagt om moed en creativiteit, maar de beloning is een huis dat sprankelt met persoonlijkheid en een tijdloze elegantie uitstraalt. Dus waar wacht je nog op? Ga op ontdekkingsreis in deze geweldige collectie en maak van je huis een Endless Summer-paradijs!

 

Bekijk de hele collectie hier

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »