Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Opmaken met Madam Stoltz Carolien Manning geeft je slimme tips voor een nette slaapkamer met een en mooi opgedekt bed.

Slaapkamer stylen met Madam Stoltz

Wie wil nou niet neerploffen op een mooi en opgemaakt bed. Ik in ieder geval wel. Zodra het ochtend is en we allemaal zijn aangekleed, maak ik direct ons bed op. Heerlijk om thuis te komen en na het avond eten, binnen te stappen in een 'nette' slaapkamer. Ik moet wel eerlijk toegeven dat een nette slaapkamer niet altijd lukt, maar ik doe mijn best;)

Ik hou ervan om regelmatig nieuw beddengoed op bed te leggen. Heerlijk en fris gewassen! Niets beter als dat! En hoe fijn is het, als er dan ook nog eens 'mooi' beddengoed op ligt. Vind jij je dekbedovertrekken niet 'super' mooi? Mijn ultieme tip: Koop een mooie, grote plaid of quilt. Het staat super mooi op je bed en je hoeft niet altijd om een 'hippe' dekbedovertrek te denken. Een plaid verbergt immers de rest :) . Mooie kussens erbij en het lijkt net een hotelkamer. Fijn toch?

Mijn oog viel onlangs op een prachtige plaid van Madam Stoltz. Een plaid van katoen in een prachtige, donkerblauwe kleur. Wauw! Erg mooi en het oogt als de 'nacht'. Vind je niet? 

Het oogt verder stoer, zeker als het bed verder wordt opgemaakt met opzichtige kelim kussens. Madam Stoltz heeft te mooie kelim kussens in haar assortiment, waaronder multicolour en off white kelim kussen(s). Ik heb de kussens gecombineerd met het donkerblauwe plaid. Wat staat het stoer, wat staat het mooi, wat is het af!

Wil je meer inspiratie op doen? Voor het kussen assortiment, klik hier

Nieuwsgierig naar het aanbod van Quilts? Klik hier

Ik ben fan van het aanbod. Jij? 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 reacties
Jessica

Wat een mooie combi! Welke kleur(code) heb je op de muur gebruikt?

Emmen

Ik maak mijn bed altijd lekker op. Af en toe stop ik mijn beddenkleding in zoutwater. Helpt bacterien eerder verwijderen. Maakt het tegelijkertijd ook lekker zacht aanvoelen.

Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »