Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Scandinavisch, luxe beddengoed van byNORD byNORD is een Scandinavisch slaapkamermerk dat zich toelegt op het creëren van hoogwaardig design dat een ontspannen esthetiek en verwelkomende luxe in je huis brengt.

Ontdek luxe beddengoed van byNORD

De makers van Scandinavisch designmerk byNORD doen er alles aan om je opgeladen te voelen en daarom ontwerpen ze alleen maar kwaliteitsproducten die je een luxueus gevoel van comfort zullen brengen. Voor wanneer je thuis aan het relaxen bent, in een vredige slaap wegzakt of 's ochtends wakker wordt. Zorgvuldig geproduceerd bedlinnen voor je persoonlijke ruimte waar je je goed bij voelt - alles van zacht beddengoed en kussens tot lichte accessoires en loungewear.

Gemaakt van biologisch OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd katoen

Het beddengoed van byNORD 100% biologisch en gemaakt van OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd katoen met een klassiek perkal weefsel. Een perkal weefsel is een extreem strak weefsel, wat betekent dat er meer draden per inch zijn gebruikt dan bij de meeste andere weefsels. Dit geeft het linnen een fris, koel en ademend gevoel. Het beddengoed is gemaakt van lange stapelvezels die zorgen voor een duurzame constructie. Het heeft een minimalistische, matte afwerking die een uitnodigend gevoel geeft in je slaapkamer en een gevoel van zachte koelte op de huid. Dit alles zorgt ervoor dat dit luxe beddengoed van byNORD extra lang meegaat en bij elke wasbeurt mooier en comfortabeler wordt.

Wist je dat..

byNORD deel uitmaakt van Society of Lifestyle?

Society of Lifestyle is een inspirerend lifestyle-universum met vijf unieke en diverse merken: House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki, Monograph en byNORD. We geven je een plek waar je terecht kunt als je inspiratie nodig hebt voor het creëren van een leven met vreugde en ruimte om te leven. We zijn toegewijd aan het creëren van prachtige producten die elegant zijn ontworpen en waarin de huidige consumententrends zijn verwerkt. Innovatie en creativiteit zit in ons DNA.

Ontdek byNORD beddengoed bij DEENS.NL

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »