Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Spring Summer 2022 Madam Stoltz De Spring Summer collectie '22 van Madam Stoltz staat in het teken van kosmische verbindingen. Het gevoel ergens bij te horen, waar we ook zijn. En het gevoel dat we allemaal verenigd zijn, ook al verdelen cultuur, religie en tijdzones ons.

Kosmische connecties

De kleuren van het universum zijn overal hetzelfde - blauwe, lila en fluwelen tinten van zwart worden gevuld met sprankelend sterrenlicht. Afhankelijk van waar ter wereld we ons bevinden, verschillen de kleuren en texturen op de grond. Wanneer ze worden gemengd met de overkoepelende kosmische kleuren, creëren ze een unieke mix. De SS22 collectie van Madam Stoltz is een eerbetoon aan al deze unieke melanges.

Travelogues

Madam Stoltz is altijd al geïnspireerd geweest door de wereld om ons heen en het pure plezier van reizen, nieuwe geuren, oppervlakken, omgevingen en mensen. Deze zomer vieren we de heropening van de wereld. Het team van Madam Stoltz heeft niet kunnen reizen tijdens het ontwerpen van de SS22 collectie, maar hun travelogues - de persoonlijke bibliotheek met reisherinneringen van meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven - lagen op tafel terwijl ze droomden van kosmische nachten onder verre luchten. De SS22 collectie van Madam Stoltz is een eerbetoon aan de wanderlust in ons allemaal. Het is een mix van alles wat we hebben gemist en alles wat ons ons maakt.

Look good, do good

Duurzaamheid is niet zomaar een mooi woord. Voor Madam Stoltz is het een verplichting om te zoeken naar materialen die er niet alleen goed uitzien, maar ook goed doen. Neem duurzaam plaats in onze stoelen.


Go green

Laat je dit seizoen verleiden door de natuur. Groen leven geeft je lichaam en geest brandstof om gezond te blijven. En dat willen we natuurlijk allemaal.

 

De nieuwe collectie van Madam Stoltz shoppen

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »