Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Stylen met kleurrijke items van DEENS Stijlen met items van Deens. Ik word er blij van! In een eerdere blog heb ik jullie mee laten kijken achter de schermen tijdens een shoot voor de woonbladen, waar ik o.a. woonproducten heb gebruikt van Madam Stoltz.

Dit keer mocht ik spullen gebruiken van hetzelfde merk voor mijn eigen blog. Waarom? Ik wilde eens kijken wat ‘nog niet toegepaste’ kleuren voor effect hebben in ons huis en natuurlijk heb ik een ‘mode’kleur gebruikt. Geheel volgens de trend van nu.

Madam Stoltz print op canvas ‘Old man’

Net als in fashion / mode, zie je in het interieur donkere, warme kleuren terug, waaronder donkerrood en warm groen. Velvet is momenteel (in mijn ogen) dé nummer één. Ik zelf heb het nog té weinig in huis, waardoor ik het erg leuk vond om te zien wat de stoffen en kleuren voor effect hebben. Ons huis werd door een kleine verandering zichtbaar omgetoverd naar een warm kleurrijk huis.

Kussen rechtsboven: Velvet kussen dusty rose

Ik leende via Deens trendy velvet en kelim kussens, een ‘off white’ kussen en een canvasdoek ‘Old man’ van Madam Stoltz. Een merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot één van de bekendere merkfabrikanten op gebied van  woonaccessoires in Scandinavië.

Kussens links: Kussen met paprika kwasten en sierkussen fluweel paprika

   

 

Ik zelf vind het erg mooi staan en zou warme, donkere kleuren en NATUURLIJK velvet meer terug willen laten komen in ons huidige huis. Ik wacht alleen nog even, want dit jaar gaan wij verhuizen van een rijwoning naar een twee onder één kap. Omdat we in onze nieuwe woning een gietvloer willen, komen warme kleuren in 2018 goed van pas. Je begrijpt het! Ik kijk er nu al naar uit om los te gaan :) . Nog even geduld……

 

Carolien Manning

 

Bekijk hier onze Velvet thema shop

1 reacties
R.A Biemolt

Zoekend naar mooie kussens kwam ik op de site van Deens terecht, wat een mooie spullen.
Wat een prachtig geheel in je huis!! Moor kleur gebruik. Mag ik vragen wat voor kleur je op de meur van de slaapkamer en kamer hebt? Alvast bedankt.
Groetjes Annelies.

Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »