Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Terug van weggeweest: lila in je interieur Lila werkt beter in huis dan je zou vermoeden. De kleur lila geeft aardetinten een kick en doet het fijn bij zo’n beetje alle kleuren geel. Maar ook bij grijs tinten voelt lila zich thuis.

De kleur lila is weer helemaal hot and happening, niet alleen op de catwalk maar juist ook in de interieursector. De kleur heeft namelijk een grotere geschiedenis dan we denken en is alles behalve saai. 

Lila bloemen of een wollen muts

Vaak associëren we de kleur vooral met bloemen, kleding en accessoires zoals een muts of sjaal. Lila bloemen staan mooi in een boeket met veel groen of is een hippe kleur voor een wollen muts. Ooit was dat anders. Macht, daar stond lila voor. Of liever gezegd: dat was wat de kleur paars vertegenwoordigde. Want lila is immers niets anders dan lichtpaars. Net zoals veel andere kleuren was paars ooit heel moeilijk om te creëren.

Terug van weggeweest

Om de zoveel tijd duikt de kleur echter weer helemaal op. De afgelopen seizoenen was lila vaak op de catwalks te zien. Ook in het interieur is de lichtroze kleur van vorig jaar van z’n voetstuk gestoten door lila. De kleur werkt in huis beter dan je zou vermoeden. Lila geeft aardetinten een kick en doet het fijn bij zo’n beetje alle kleuren geel. Maar ook binnen een groen/grijs kleurenpalet voelt lila zich thuis.

Steenrode, citroengele en blauwgrijze meubels steken prachtig af tegen lila muren en vloerbedekking. Er is meer: lila past ook goed bij zwart-witcombinaties. Ben je helemaal fan van een hotelchic interieur? Combineer lila dan met goudkleurige accenten.

Shop jouw favoriete lila accessoires hier:

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »