Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Tuintrends van het moment Wat hadden we een geluk vorige week met die heerlijke temperaturen in maart. Gelukkig komt de zon steeds vaker tevoorschijn. Het voorjaar is namelijk weer begonnen! Dat betekent tijd om je tuin lente en zomer klaar te gaan maken. Wij zetten in dit blog de tuintrends van 2021 op een rij. Veel leesplezier!

Boho stijl

Een populaire trend die we veel zien terugkomen is om nog meer te genieten van de natuur om je heen. Het afgelopen jaar heeft ervoor gezorgd dat we onze buitenruimte nog meer zijn gaan waarderen. Laat deze trend tot leven komen door natuurlijke kleuren en materialen te gebruiken zoals bijvoorbeeld bamboe en creëer een boho stijl in je tuin of op je balkon! Denk aan stoelen,  plantenbakken en lantaarns van bamboe. Dit materiaal past namelijk ook heel goed bij de groene kleur van alle planten in je tuin.

Let op: wij adviseren meubels van bamboe altijd om zo droog mogelijk proberen te houden. Dus bij een flinke regenbui waarborg je de kwaliteit van jouw meubel als je deze even binnen zet of bedekt.

 

Mangohout

Nog meer trends op gebied van natuurlijke materialen! Het gebruik van mangohout. Mangohout heeft een robuust uiterlijk en past perfect bij de trends van dit jaar; hedendaagse industriële vintage meubels. Interesse om dit materiaal in jouw tuin te verwerken? Kijk eens naar deze geweldige chaise longue of prachtige daybed van House Doctor. Extra pluspunt: mangohout wordt op een duurzame manier geproduceerd. Dat brengt ons tevens bij de derde trend die we in dit blog uitlichten.

 

Duurzaam

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat zien we niet alleen terug binnen maar ook in de tuin is duurzaamheid een hot topic. De tuin is natuurlijk al groen door alle planten en bloemen, maar naast planten kan er nog meer gebeuren om een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat. Denk bijvoorbeeld aan het hergebruiken van oud hout wat je niet meer gaat gebruiken om een huisje te maken voor insecten! Ook leuk om te doen met je kids.

 

Nieuw op gebied van tuinmeubelen

Welkom Fatboy! Een nieuw merk wat we met liefde toevoegen aan ons assortiment. We trappen af met een kleurrijke en stijlvolle buitencollectie. Alles wat je nodig hebt voor de lente en de zomer. Al het buitenmeubilair van Fatboy is gemaakt om jaren van te genieten.

 

Geef de schutting een leuke kleur

De Zweedse verf van Moose Färg is een ademende houtverf met een eeuwenlange traditie: gemakkelijk, duurzaam, bladdert niet en is voor zowel binnen als buiten geschikt. De metamere kleuren zijn niet te kopiëren en zorgen voor een toffe Zweedse look!

 

Meer tuinaccessoires en meubels

Naast bovengenoemde merken hebben we meer mooie producten voor in de tuin in ons assortiment. Heb je vragen over een bepaald merk of product? Geen probleem, wij helpen je graag! Neem contact met ons op door te mailen of bellen.

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »