Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Zomer in de tuin Nu het weer tijd is om heerlijk van je tuin te genieten is het leuk om te veranderen. Ik vind het altijd een uitdaging om de sfeer die wij binnen hebben ook buiten door te voeren.

 

Zomer in de tuin!

Nu het weer tijd is om heerlijk van je tuin te genieten is het leuk om te veranderen. Ik vind het altijd een uitdaging om de sfeer die wij binnen hebben ook buiten door te voeren. Zo ben ik al een tijd op zoek naar leuke (bijzet)tafeltjes voor in de tuin, die ook passen bij het tuinmeubilair. Nu kom ik deze set tegen van bamboe. Het zijn hele stevige krukjes met een natuurlijke uitstraling. Wat ze zo leuk maakt is het mooie vlechtwerk aan de bovenkant. Dit geeft de krukjes niet alleen een mooi detail maar maakt ze ook geschikt als bijzettafeltje.

Met mooie potten creëer je gelijk al een andere sfeer. Leuk om verschillende stijlen te combineren. Bijvoorbeeld de strakke, industriële bloempot van Ferm Living (hier met een grijze poedercoat, ook verkrijgbaar in donkerblauw) in combinatie met de plateau met houten poten van Madam Stoltz. Deze kan je als plantenstandaard gebruiken, maar is ook erg geschikt voor kruiden of kaarsen.

Waar ik ook enthousiast van word zijn de jute manden van Madam Stoltz. Ze zijn er in verschillende dessins en kleurstellingen. Een leuke, stoere tas/ opberger die kleur aan de tuin geeft en functioneel is. Straks in de winter neem je hem gewoon mee naar binnen voor bijvoorbeeld haardhout.

 

En wat vind je van de parasol? Toen ik hem zag was ik gelijk verkocht! Wat is hij namelijk tof: de parasol bedekker van Madam Stoltz van echt palmblad. Hiermee creëer je in een handomdraai een tropische sfeer in je tuin. Het is een handige omslag voor je parasol of paraplu, die je er ook weer af kunt halen. Leuk in combinatie met de witte lantaarns van de House Doctor. Hier krijg je gelijk een vakantiegevoel van!

 

Styling & fotografie Ilona de Koning - www.studiobril.nl

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »