Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Zomerse temperaturen en buiten leven met Fatboy Bij hoge temperaturen wil je maar één ding toch? Chillen aan het zwembad! Dat hebben ze bij Fatboy wel begrepen.

Floaten

Bij hoge temperature wil je maar één ding, toch? Chillen aan het zwembad! En dit is wat je nodig hebt: een Fatboy Floatzac, zowel in het water als ernaast. Laat die poolparty maar beginnen!

Lekker hangen

Waarom zittend door het leven, als je ook kan hangen? Met Headdemock kan dat altijd en overal. Door z'n aluminium frame heb je geen enkele boom nodig. Het frame houdt de luxe hangmat vanzelf overeind. Kom lekker liggen en geef je over aan het hangmatleven.
 

De ultieme sfeermaker

Overal waar je Fatboy's Bolleke hangt, wordt het nóg gezelliger. En dat zonder een verlengsnoer of stopcontact. Deze lichtgevende bol hang je gewoon op aan een koord of haakje, aan een boom of onder je parasol.

Klein maar fijn

Deze aanduiding gaat zeker op voor Edison the Mini, een set van drie kleine tafellampjes voor binnen én buitengebruik. De draagbare lampjes zorgen met hun warme witte LED-licht voor een sfeervolle verlichting. Stel de gewenste lichtsterkte in met de dimfunctie en set the mood. Echt een power-trio voor een heerlijk, zwoele zomeravond.

Samen of alleen loungen

Of je nou een samen- of een sololounger bent, met Fatboy maak je zelf de meest relaxte loungeset op maat. Een hoekbank, U-bank, chaise longue of twee bankjes naast elkaar? In een paar klikken regel je het, én dat helemaal online bij DEENS.NL. Heb je de loungeset binnen? Yes! Laat je lekker achterover zakken en verdwijn in de chillste kussens die je ooit gezien hebt.

 

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »