Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Alle eigen producten van E|L Deens

our favourites

E|L by DEENS

E|L is de eigen lijn van Deens en onder dit label produceren en verkopen wij onze eigen Deens woonaccessoires. Vanuit ons assortiment merken we op welke trends geliefd zijn onder onze klanten. Daarop inspelend proberen we steeds weer nieuwe, aantrekkelijke producten te creëren.

Ondertussen hebben we veel succes met verschillende soorten producten. Zo zijn de tafelklem Toon, Kapstok Kees, Magneetbord Marie, S-haken HEIN en Plankdragers Pien allemaal bestseller producten in de Deens webshop.

E|L design

Het design van E|L by Deens is altijd vrolijk en gekleurd. De simplistische designs van onze producten sluiten helemaal aan bij de scandinavische trends en de Deense merken die wij voeren. Onze eigen collectie is gemaakt van licht hout en onze stalen producten zijn vervaardigd van gerecycled materiaal. De lichte houten en kleurrijke producten geven ons eigen label een echt Scandinavisch tintje.

De tafelklem TOON is één van de best verkochte tafelklemmen in onze webshop en geven je de mogelijkheid om allerlei decoratieve ideeen uit te voeren boven je tafel. Hang kaarten boven of ga de feestdagen in met kerstballen aan je tafelklem.

Met de Plankdrager PIEN kan je overal in je huis een handig plekje maken. Hang hem in de hal om je sleutels te bewaren of hang hem op in de wc om je toilet leuk aan te kleden, combineer hem bijvoorbeeld met één van onze magneetborden.

Exclusief bij Deens

De E|L producten, Zoals de Tafelklem TOON en de plankdragers PIEN, zijn online alleen verkrijgbaar in onze webshop. Op social media zie je ze misschien al vaak voorbij komen. Heb jij één van onze producten aangeschaft? Dan zien wij graag wat jij er van gemaakt hebt. Post je E|L producten op social media met #DEENSNL en maak kans op een cadeaubon!