E|L BY DEENS

Filters

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

banner

DEENS.NL eigen label collectie ? Succes gegarandeerd!

DEENS.NL eigen label is de naam van de door onszelf bedachte, ontwikkelde en geproduceerde woonaccessoires. Doordat wij deze producten steeds online lanceren op onze eigen website, kunnen we heel goed meten in hoeverre de ontwerpen voldoen aan de wensen van onze klanten.

Tafelklem TOON, Kapstok KEES, Magneetbord MARIE, S-haken HEIN en Plankdragers PIEN zijn inmiddels stuk voor stuk uitgegroeid tot bestsellers.

Kleurrijk wonen, daar word je blij van!

Ieder half jaar wisselen de kleuren van onze producten. Zo blijven deze actueel volgens de laatste woontrends en trendkleuren van het lopende seizoen. Scandinavisch wonen en de DEENS.NL eigen label collectie is een perfect match. Licht hout, met een toevoeging van trendkleuren, dat is waar Scandinavisch wonen voor staat.

Online is de DEENS.NL eiegen label collectie exclusief bij ons verkrijgbaar, offline vind je onze tafelklem TOON en woonaccessoires zoals de ronde magneetborden MARIE, de plankdragers etc. terug op zo'n 50 verkooppunten in binnen en buitenland.

Tafelklem TOON, Magneetbord MARIE en plankdragers PIEN in de social media

Onze ontwerpen zoals tafelklem TOON, Magneetborden MARIE, kapstok KEES en plankdragers PIEN zijn graag geziene gasten in de social Media. Heb jij een leuke foto van jouw tafelklem, plankdragers, kapstok of magneetbord? Post hem op social media en plaats er #DEENSNL bij. Daar worden wij namelijk heel blij van en jij kunt een cadeaubon winnen, dus wat let je?

BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab