Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

tinystories

Kleine verhalen van Tiny's leven

Kleine verhalen van Tiny's leven

Nederlands en Berlijnse kunstenaar Tiny de Vries illustreert graag haar leven. De schilderijen en illustraties van Tiny zijn allemaal door haarzelf met de hand getekend. Tiny is dol op het combineren van verschillende technieken en materialen zoals inkt, gouache & acryl op oud papier, zongebleekt linnen en vintage boekpapier.

In harmonie met de natuur

Tiny groeide op in een klein Nederlands boerendorpje in de warme omgeving van een creatieve, ruimdenkende en vrijgevochten familie. Ze is altijd al een kunstenaar en een ontdekkingsreiziger geweest. Zo heeft ze in Indonesië gewoond en gestudeerd en heeft Tiny de wereld rondgereisd om nieuwe culturen te ontdekken en te dromen van een vredige wereld in harmonie met de natuur.

Tiny's roots

Tiny's roots hebben haar gemaakt tot wat ze nu is. Ze vindt inspiratie in de natuur, reizen, het ervaren van verschillende culturen, haar liefde voor handwerk, boeken en kunst. Haar werk is intuïtief, positief, poëtisch, bohemien en vrouwelijk. Tiny houdt van haar werk én de vrijheid die het met zich meebrengt. Tiny studeerde af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Utrecht. Na haar studie richtte ze de studio tinystories op en werkt ze dagelijks in haar poëtische en met licht gevulde atelier voor (internationale) klanten aan schilderijen, illustraties en collagekunst.

Als je een kunstwerk van kunstenaar Tiny ervaart is het net alsof je een droomwereld binnenstapt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »