Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Karup Design Slaapbank INDIE naturel hout incl. matras

1.149,00
of 383,00 in 3 termijnen
  • Voor 15.00 bestelddezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad)
  • Geen verzendkosten vanaf €50binnen Nederland
  • Gemakkelijk bestellenzonder account
  • 14 dagen bedenktijdrustig kijken of het past in je interieur

Indie slaapbank gemaakt van Naturel hout incl. matras van Karup


Met zijn iconische poten en ontwerpkenmerken voegt Indie een retro tintje toe aan je moderne huis. Indie is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook een comfortabele bank waardoor het zowel een genot is om op te zitten als om op te slapen. Of het nu gebruikt wordt als bank of groot bed, Indie maakt zeker een statement. Gemaakt van stevig, maar lichtgewicht grenenhout met een handgemaakte futonmatras, doorstaat Indie de tand des tijds. Indie geeft je de vrijheid om je omgeving zo vaak opnieuw uit te vinden als je wilt en kan gemakkelijk in verschillende omgevingen geplaatst worden. Wees moedig. Durf op te vallen.

Ontwerp door Says Who voor Karup Design.

Hout: De knoesten in de meubels van natuurlijk hout zijn individuele kenmerken en uitstraling van elk meubelstuk. Geen twee zullen er hetzelfde uitzien. Je kunt verwachten dat de natuurlijke houten oppervlakken in de loop van de tijd veranderen wanneer ze permanent worden blootgesteld aan het klimaat, zonlicht en schommelingen in de luchtvochtigheid. Algemeen houtonderhoud: plaats geen hete voorwerpen op het meubel, plaats geen kaarsen direct op het meubel, veeg gemorste vloeistoffen onmiddellijk af met een vochtige doek, controleer regelmatig of de schroeven en fittingen goed vastzitten. Stof: De gemengde stof is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Alleen met een droge doek reinigen om vlekken te voorkomen.

Afmeting bank:

Bankdiepte (cm) 100 Bankbreedte (cm) 200 Hoogte bank (cm) 78 Zithoogte (cm) 38 Zitdiepte (cm) 62 Hoogte rugleuning (cm) 57 Bedbreedte (cm) 130 Bedlengte (cm) 200 Bedhoogte (cm) 38 Beenhoogte (cm) 14

Matrasmaat

Breedte: 130 cm, Lengte: 190 cm, Hoogte: 14 cm Maximaal ondersteund gewicht (kg) 200

Matrasvulling: 14 cm gerecyclede gemengde vezelmatras met een kern van 4 cm schuim

Matrasvulmateriaal: 90-95% katoen + 5-10% polyester

Overtrekmateriaal: 100 % polyester

Frame materiaal: Grenenhout

Bekijk nog meer toffe items van Karup!

Meer specificaties:

  • Breedte: 200cm
  • Hoogte: 78cm
  • Zitdiepte: 62cm
  • Zithoogte: 78cm
  • Materiaal onderstel: Dennenhout
  • Materiaal zitting: Polyester
.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »