Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Karup Design Slaapbank KNOB Carob bruin incl. matras

1.319,00 1.121,15 je bespaart 197,85
of 373,72 in 3 termijnen
Leverbaar - Levertijd 1-3 weken
  • Voor 15.00 bestelddezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad)
  • Geen verzendkosten vanaf €50binnen Nederland
  • Gemakkelijk bestellenzonder account
  • 14 dagen bedenktijdrustig kijken of het past in je interieur

Carbon Bruine slaapbank Knob van Karup

Easy . To . Change

Knob onderscheidt zich van onze andere slaapbanken door zijn prachtige elegantie. Het is elegant, slank en voegt lichtheid toe aan het interieur, met zijn gebruiksvriendelijke functie. Onder beide armleuningen vind je een knop die gemakkelijk losgeschroefd kan worden om de moderne bank om te vormen tot een comfortabel bed voor jezelf of voor je gasten die overnachten.

De knoesten in de meubels van natuurlijk hout zijn individuele kenmerken en uitstraling van elk meubelstuk. Geen twee zullen er hetzelfde zijn waargenomen. Je kunt verwachten dat de natuurlijke houten oppervlakken in de loop van de tijd veranderen wanneer ze permanent worden verdubbeld aan het klimaat, zonlicht en schommelingen in de economie. Algemeen houtonderhoud: plaats geen voorwerpen op het meubel, plaats geen kaarsen direct op het meubel, veeg gemorste gelijktijdig af met een vochtige doek, controleer regelmatig of de schroeven en montage goed vastzitten. 

De linnen stof is een mix van 75% katoen en 25% linnen. Linnen is een natuurlijke grondstof die speciale zorg nodig heeft. Linnen verdraagt ​​geen water. Als uw met linnen beklede futon nat wordt, kunnen er vlekken ontstaan. Zorg er daarom voor dat u niet met water schoonmaakt. Gebruik een niet-geverfde doek om de plek droog te maken door de natte vlek af te deppen. Afmeting: Bankdiepte (cm) 95 Bankbreedte (cm) 205 Hoogte bank (cm) 79 Zithoogte (cm) 40 Zitdiepte (cm) 64 Hoogte rugleuning (cm) 55 Bedbreedte (cm) 130 Bedlengte (cm) 190 Bedhoogte (cm) 29 Beenhoogte (cm) 20 Matrasmaat Breedte: 130 cm, Lengte: 190 cm, Hoogte: 14 cm Maximaal ondersteund gewicht (kg) 300 Matrasvulling 14 cm gerecyclede gemengde vezelmatras met een kern van 4 cm schuim Matrasvulmateriaal 90-95% katoen + 5-10% polyester Overtrekmateriaal 75 % katoen + 25 % linnen Framemateriaal Grenenhout

Tip: combineer het bed met het By NORD dekbedovertrek Ingrid straw voor een rustige look!

Meer specificaties:

  • Breedte: 205cm
  • Hoogte: 79cm
  • Zitdiepte: 64cm
  • Zithoogte: 40cm
  • Materiaal onderstel: Dennenhout
.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »