Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
7x inspiratie voor Valentijnsdag-cadeaus Valentijn staat weer voor de deur en we zetten de leukste cadeaus voor je op een rij! Cadeaus, speciaal voor echte interieur-lovers. In alle prijscategorieën. Lees snel verder!

Mooie fotolijsten of kaartenhouders

Een fotolijst is dé plek voor onvergetelijke herinneringen. Zet 'm op je schouw, naast wat gezellige kandelaren met kaarsen of plaats de fotolijst op je nachtkastje zodat je gaat slapen én wakker wordt met je favoriete herinneringen of dierbaren! Doing Goods heeft een aantal fotolijsten die zich perfect lenen voor een mooie foto van zo'n bijzonder moment. Ook de kaartenhouder in de vorm van een hand kan gebruikt worden voor een foto maak ook een mooie kaart of de eerste tekening van je kleintje! Andere woonaccessoires zoals vazen, bloempotten of spiegels zijn ook altijd een leuk en vaak betaalbaar om cadeau te geven aan jouw interieur-lover.

Kaarsenhouders en kandelaren met de mooiste kaarsen

Kandelaren en waxinehouders zijn ontzettend handig om meteen wat extra sfeer en stijl in huis toe te voegen. Ook zijn ze erg nuttig voor wanneer de stroom een keer uitvalt (hopen dat dat niet té vaak gebeurd!) Kandelaren geven de ruimte die romantische touch, ideaal voor een feestdag zoals deze waar we massaal de liefde vieren. Mooie kaarsen maken de kandelaren helemaal af. Het is bijna zonde om ze aan te steken ;).

Unieke wanddecoratie

Drie dimensionale kunstwerken geïnspireerd op de Japanse vouwwijze van Studio AT en unieke kunstwerken gemaakt door Tiny van tinystories; kunst met een verhaal. Dat is pas écht een leuk Valentijnsdag-cadeau om te geven. Onze uitgebreide kunstcollectie is gevarieerd en alle kunstwerken zijn gemaakt met onderscheidende technieken. Ontdek meer unieke art pieces op DEENS.NL.

Zachte plaids en kussens mogen niet ontbreken

Fijne plaids en zachte kussens geven direct een knusheid aan je interieur. Creëer ieder seizoen een andere sfeer in huis door de kussenhoezen te vervangen voor een nieuwe kleur, stof of materiaal. Zo heb je een mini makeover in een half uur tijd. Bij Valentijn denken we al snel aan de kleur rood of roze. Die kleur moet maar net goed in je interieur passen. Moet je op zoek naar een cadeau voor Valentijn en houdt je geliefde meer van beige en nude tinten? Ga dan voor veilig en kies de naturelle kussenhoezen of sierkussens. Daar kan je bijna niets verkeerd mee doen! Tip: filter in op de categorie pagina op kleur of kleurpalet. Zo krijg je meteen de juiste kussens in beeld en kies je makkelijk(er) het perfecte Valentijnsdag-cadeau.

Bloempotten en vazen voor je groene vrienden

Is je geliefde helemaal fan van planten en alles wat daarbij komt kijken? Dan heb jij jouw cadeau gevonden! Bij DEENS.NL vind je bloempotten in alle maten en kleuren, voor op tafel, voor aan de muur of aan een haakje in het plafond. Vergeet niet om tussen de collectie met plantenstandaarden te neuzen. Een plantenstandaard is meestal wat hoger en zo kun je kleine planten wat hoger zetten zodat ze beter uitkomen in je interieur.

Kunst- en droogbloemen

Van droogbloemen tot kunstbloemen en planten. Bij DEENS.NL vind je het allemaal. Ideaal om die ene lege vaas mee op te vullen. Ben jij al bekend met de kunstbloemen en planten van het Zweedse Mr. Plant? Mr. Plant biedt voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar complete bomen of bloemblaadjes en alles daar tussenin; Mr. Plant is jouw merk!

Wist je dat er verschillende voordelen aan kunstbloemen en planten zitten?

- Het scheelt veel onderhoud, dus ideaal voor mensen met weinig tijd;
- Er komen geen insecten op af. Ook fijn als je een allergie hebt!;
- Ze blijven veel langer staan. Een duurzame keuze dus.

Cadeaubonnen zijn altijd goed

Heb je écht geen inspiratie? Dan kun je altijd voor een DEENS.NL cadeaubon kiezen. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen en we zorgen er altijd voor dat de cadeaubon als een mooie cadeautje naar de ontvanger wordt opgestuurd. Zo hoef jij de cadeaubon alleen maar aan jouw geliefde geven tijdens Valentijnsdag!

De leukste Valentijnsdag-cadeaus shoppen bij DEENS.NL

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »