Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Consumentendag @ De Woonindustrie

9 februari consumentendag met o.a.

Theo-Bert Pot & Martien Meiland ‘Oooooh wat leuukk!!’

 

Martien Meiland gastspreker op 9 februari

Zondag 9 februari is het weer zover; consumentendag bij De Woonindustrie met dit keer als gastspreker niemand minder dan: Martien Meiland! Ga samen met Martien op de foto of schuif aan bij één van zijn lezingen. Martien kennende zal het een ervaring worden om nooit meer te vergeten.

 

Workshop NIA Academie: De perfecte Instagram foto

Altijd al dé perfecte Instagram foto willen maken? Onder begeleiding van de stylisten van NIA Academie ga je leren de perfecte flatlay foto te maken. Dit doe je onder andere met: stijlvolle materialen, kleurkaarten en uiteraard met behulp van de beste tips en tricks van de NIA academie!

 

Lezing: Kleur bekennen  met Theo-Bert Pot, ‘The Nice Stuff Collector’

Deze bekende influencer is interieurliefhebber pur sang met een persoonlijke missie ‘Het interieur in Nederland kleurrijker te maken’. Tijdens zijn presentatie vertelt hij gepassioneerd over zijn visie met betrekking tot het toepassen van kleur in je interieur. Wedden dat ook jij aan de slag gaat met de verfrollers na deze presentatie?

 

Persoonlijk interieuradvies.

Kan jouw  interieur ook wel een boost gebruiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Van 10:30 tot 17:00 uur zitten de professionele stylisten van beroepsvereniging BSN Crisp voor je klaar om je interieurplannen te bespreken en je van advies te voorzien. Voor 20 minuten persoonlijk advies inclusief een kortingscoupon betaal je slechts €15,- (contante betaling ter plaatse).

TIP: Meld je bij binnenkomst direct aan in het Atelier (het Atrium) voor een gegarandeerd plekje die dag!

 

WOONINSPIRATIE in overvloed

Snuffel tussen alle workshops en presentaties vooral lekker rond bij de 150+ woonmerken die vertegenwoordig zijn binnen De WoonIndustrie: o.a. Madam Stoltz, E|L International, Mr Plant, It’s about RoMi, Nordal, Good & Mojo, Urban Cotton , Creative Lab Amsterdam en vele anderen.

 

Histor trendkleuren 2020 by Jelena Brillenburg Wurth

Historstylist Jelena zal een presentatie geven over de Histor trendkleuren van 2020. Met meer dan 10 jaar aan professionele ervaring weet niemand beter dan Jelena Brillenburg Wurth jou te vertellen wat de nieuwste trends gaan zijn!

                                                       

Tijdschema consumentendag  9 februari 2020

Martien Meiland presentatie

Flatlay foto

Theo Bert Pot

presentatie

Persoonlijk interieuradvies

Jelena Brillenburg presentatie

11:30 – 11:50

13:00 – 13:20

15:00 – 15:20

14:00 – 16:00

 

14:00 – 14:45

11:00 – 16:30

12:15 – 12:45

 

Even uitrusten?

Ben je op zoek naar een plekje waar je een hapje kunt eten of even lekker kunt WIJNEN, WIJNEN, WIJNEN met vrienden? Zoek dan een plekje in het bruisende Atrium, waar de cateraars van het Catering Lokaal klaar staan om je te voorzien van een hapje en een drankje.

 

Tickets

Bestel HIER je entreebewijs ( á € 7,50 inclusief coupon voor koffie of thee met appelgebak bij binnenkomst). Of ga naar www.dewoonindustrie.nl voor meer informatie.

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »