Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
De interieurtrends voor het najaar van 2022 Nieuw seizoen, nieuwe interieurtrends! Leun lekker achterover met een kop thee onder een heerlijk zacht plaid en laat je inspireren door de interieurtrends voor dit najaar.

Nieuw seizoen betekent nieuwe interieurtrends! Grijp je me-time moment, leun lekker achterover met een kop thee onder een heerlijk zacht plaid en laat je inspireren door de interieurtrends voor dit najaar.

Trend 1: Natuurlijke, aardse tinten

Maak gebruik van een rustige basis en ga voor een aantal echte eyecatchers om wat meer speelsheid aan je interieur toe te voegen! Denk hierbij aan kwalitatieve meubelen in rijke kleurtonen. Hoewel het lijkt dat fluweel en velvet een beetje uit raakte zien we dit materiaal toch nog terug dit najaar. Maar dan wel vooral in mooie, aardse kleuren. Van dieprood tot bruin en van cognac tot een diepdonker groen. De focus die je wilt uitstralen met deze trend? Allure van aardse klasse. Bang om verandering door te voeren? Geloof ons, met zo’n zacht en comfortabel kleurenpalet kun je de plank niet misslaan.

Trend 2: Felle snoepkleuren 

Over deze speelse trend schreven we al eerder een blog. Knallende, felle kleuren zien we terug in de huiskamers. Appeltjesgroen salontafels, neongele kussens en zuurstokroze ladekasten worden de kleurencombinaties van dit najaar en passen perfect binnen deze trend. Door het gebruik van deze snoepkleuren creëer je in een instant een vrolijk en speels interieur. Deze happy colours zorgen tevens voor een positieve gemoedstoestand en in de juiste balans geven ze het ultieme gevoel van rust en orde in de ruimte, en dat willen we!

Trend 3: Funky, retro vibes

Retro vibes met een grote knipoog naar de jaren 70. Woonmerken zoals HKliving hebben voor hun collecties teruggegrepen op de ontwerpen uit deze tijdsperiode. Dit zie je overigens echt niet alleen in de vormen en materialen (lees: chroom!), maar ook deze kleuren uit dit tijdsperk zijn weer helemaal hip. Denk aan pastel met funky, popping colours uit de trend hierboven. Ook accessoires blijven niet achter. Kleurrijke mokken, zilverkleurige lampen gemaakt van chroom, sierkussens met bloemetjes print en funky kandelaren geven je interieur die subtiele retro touch.

Items die passen bij de najaar-trends van 2022

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »