Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Een saaie muur opvrolijken met wanddecoratie Kan die ene saaie muur nog wel een kleur gebruiken? Veel mensen grijpen meteen naar de pot met verf maar je kan je saaie muur ook opvrolijken door gebruik te maken van wanddecoratie.

Stoere wandplanken waar je mooie vazen op kunt tentoonstellen, een handgemaakt wandkleed in groot formaat of juist een behangetje in een toffe print. Wij nemen je mee in de wereld van wanddecoratie.

Maak een statement

Wandkleden zijn uniek. Het is net even wat anders dan een schilderij of poster in een mooi frame. Een wandkleed is meestal vervaardigd uit stof, wat de ruimte een zachte uitstraling en unieke look geeft. Wandkleden hebben ook akoestische voordelen en zijn aan te raden als het te veel galmt in de ruimte.

De wandkleden van Urban Cotton zijn stuk voor stuk parels. Ze zijn handgemaakt van 100% biologisch katoen. Elk design is een handtekening van de ontwerper. Breng je interieur tot leven en maak het écht persoonlijk met een van de originele wandkleden van Urban Cotton. Met een goede mix van uiteenlopende stijlen, is er een passend wandkleed voor ieder interieur. Van bohemian tot Scandinavisch en van landelijk tot modern.

Een bijzonder artwork aan de muur

Kunst is vaak heel persoonlijk. Het gaat er vaak om wat jij in een kunstwerk ziet, dat maakt kunstshoppen zo leuk! Jij kan een heel ander gevoel krijgen bij een kunstwerk dan jouw partner. In onze webshop proberen we een verscheidenheid aan kunst aan te bieden. Zo zijn we onlangs een samenwerking gestart met Yvette van W-H-Y. Zij heeft speciaal voor DEENS.NL een collectie ontworpen die bestaat uit abstracte werken geïnspireerd op vormen uit een andere dimensie. Door kleine vlokjes bladmetaal, acryl- en kalkverf te combineren ontstaat unieke kunst op papier die door lichtinval steeds weer verrast! Yvette maakt elk schilderij met de hand, dus niet elke vorm is identiek. Dit maakt het werk uniek en extra bijzonder.

Wandplanken geven sfeer

Een wandplank geeft sfeer aan die kale, saaie muur en creëert een ruimtelijk effect. Ideaal voor een kleine studeerkamer of kinderkamer! Kleed de wandplanken aan met groene plantjes, fotolijsten met je dierbaarste foto's, sfeervolle kaarsenhouders en meer. Een wandplank kan ook prima gebruikt worden als boekenplank om je leukste boeken op tentoon te stellen. Kies dan ook meteen voor een stevig ornament als hulpsteun om je boeken recht neer te zetten!

Pak de lijm en een kwast

We gaan behangen! Behang is weer helemaal van deze tijd. De opties zijn tegenwoordig eindeloos: van behang met structuur tot fotobehang en van abstracte motieven tot retro prints. De nieuwe Natural Chique collectie van KEK Amsterdam heeft een natuurlijk ogende en voelbare linnen-look. Het behang is gemaakt van een zware kwaliteit vliesbehang (200 grams) met een toplaag van vinyl, waardoor dit behang afwasbaar is: met een vochtige doek of spons kun je eenvoudig vlekken verwijderen. Heel handig met grijpgrage kinderhandjes ;).

Wanddecoratie shoppen? Dat doe je bij DEENS.NL.

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »