Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Gebruik je plaid als tafelkleed Een plaid; het is zo'n veelzijdig interieuritem! In dit blog, zoals de titel al doet vermoeden, geven we je wat inspiratie en tips om jouw plaid op meerdere manieren te gebruiken in je interieur.

Veelzijdig interieuritem

Katoen is echt hét materiaal voor de zomer. Het voelt koel aan, is zacht, ademt en voelt prettig aan op je huid. Verruil daarom in de zomer je wollen plaid op je bank voor een fris en exemplaar van dun geweven katoen. Een mooi katoenen plaid hoort niet alleen op je bank thuis, er zijn talrijke mogelijkheden om je plaid elders in huis te gebruiken. Het is zo'n veelzijdig interieuritem! In dit blog, zoals de titel al doet vermoeden, geven we je wat inspiratie en tips om jouw plaid op meerdere manieren te gebruiken in je interieur.

Plaids van Madam Stoltz

De plaids van Madam Stoltz zijn heerlijk voor op de bank tijdens een knus avondje tv kijken of gebruik het plaid simpelweg om je interieur een boost te geven! Bijvoorbeeld als je switcht van de winterkleuren naar de meer zomerse kleuren en materialen. Dit accessoire is zo veelzijdig en komt uit de uitgebreide collectie plaids van Madam Stoltz. Alle plaids van Madam Stoltz worden gemaakt van duurzaam gerecycled katoen en overige stoffen. De plaids zijn ontzettend comfortabel en hebben ieder voor zich een vrolijke print. Houd je meer van rustig? Geen probleem. Ook die zitten er tussen bij Madam Stoltz.

Onze eigen Suzan heeft afgelopen zomer een surprise 21 diner voor haar dochter Anne georganiseerd, bij haar in de tuin in Hoeven (in de buurt van Etten-Leur). De tafelsetting was bohemian en zomers. Naast andere accessoires van Madam Stoltz heeft ze ook gebruik gemaakt van de plaids van Doing Goods, maar dan niet op de manier die het meest voor de hand ligt.. Nee, ze had de plaids gebruikt als tafelkleed. Hoe origineel!

 

Handbedrukte plaids van Doing Goods

Wist je dat alle plaids van Doing Goods met de hand worden bedrukt met behulp van traditionele blokdruktechnieken? De ambachtslieden met wie Doing Goods werken kregen les van hun ouders, die op hun beurt les kregen van hun ouders - elke generatie werkte bijna precies hetzelfde zoals de vorige.

Leg het plaid over je bed, bank of gebruik de kleurrijke plaids bij een picknick of strandsessie. Blokdruk is een van de vroegste, eenvoudigste en langzaamste van alle methoden voor het bedrukken van textiel. We houden ervan! A
l ons textiel is 100% handgemaakt met behulp van traditionele blokdruktechnieken. De ambachtslieden met wie we werken, kregen les van hun ouders, die op hun beurt les kregen van hun ouders - elke generatie werkte bijna precies zoals de vorige.

Accessoires om je tafel mee te stylen

Naast een plaid als tafelkleed bieden wij bij DEENS.NL diverse andere accessoires aan om je tafel af te maken. Denk aan vazen en kandelaren. Maar ook glazen boxen om speciale items in tentoon te stellen kun je gemakkelijk gebruiken als stylingitem. Gebruik kaarthouders met naamkaartjes om je gasten neer te zetten aan tafel zoals jij dat wilt!

Wat is een gezellige tafelsetting zonder mooi servies?

Kleurrijk servies mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een gezellige lunch, brunch of diner. Of je nu een groot gezelschap op bezoekt krijgt of een diner voor 2 op tafel zet; een mooi servies maakt ieder etentje een succes. En onze collectie is uniek. Van borden tot schalen, van glazen tot kommen. In ons assortiment kom je alleen maar mooie items en merken tegen.

Shop jouw favoriete plaids hier:

2 reacties
Lynn Bakx

Hi Miranda!

We hebben het plaid van Doing Goods met palmbomen in twee maten: 220x140 en 270x220cm. Beide kunnen gebruikt worden op bed en je vindt deze plaids in de categorie Woontextiel - Plaids. Je kunt dan in het linker menu onder Merken, Doing Goods aanvinken. Daar vind je alle plaids van Doing Goods en ook die met palmbomen!

Ik hoor het graag, mocht je nog meer vragen hebben.

Met vriendelijke groet, Lynn - Team DEENS.NL

Miranda

Ik zou graag het plaid met palmbomen willen voor op een bed.
Is die afmeting er ook?

Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »