Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Groen; wij zeggen DOEN! De kleur die wij dit najaar heel vaak terug zien bij nieuwe collecties van onze merken is de kleur groen! Ontdek hoe mooi de kleur groen kan zijn én in welke tinten de kleur onze woonkamers, slaapkamers en badkamers binnendringt.

Groen de nieuwe trend

Groen staat voor de natuur, voor rust en reinheid. Iedereen knapt op van een beetje groen in huis. De kleur werkt ontspannend, is een kleur die ideaal te combineren valt en je raakt er niet snel op uitgekeken.

Hou jij het graag bij wat kleinere kleurbommen? Dan haal je de groene kleur zo in huis door een bezoek aan de plantenwinkel bij je in de buurt. Win win, want die groene planten zijn ook nog eens goed voor de luchtzuivering in huis. Wel zo fijn als de ramen vaker dicht blijven door de koude  nachten brr...

Die donkergroene muur in de woonkamer? Doen! Een velvet groene bank? Ook doen! Wij zijn fan en we laten je zien waarom.

Goed te combineren

De kleur groen is een veelzijdige kleur die je op heel veel verschillende manieren kunt combineren. Het is belangrijk om eerst te bepalen wat voor sfeer je wilt in je interieur of in een bepaalde ruimte. Ga je voor rustgevend en natuurlijk? Kies dan voor een kleurenpalet met aardetinten zoals terracotta, bruin en roze.

Liever een hotel chique sfeer creëren met de kleur groen? Ga dan voor donkergroen met goud en geeltinten. 

Baden in het groen

Ook in de badkamer zie je steeds meer groen terug. Denk aan groene vloertegels of wandtegels. Combineer deze kleur groen in je badkamer vervolgens met een beige tint of mooie terracotta kleur op de muur achter de wasbak. Maak het helemaal af met chique gouden details zoals een gouden kraan of gouden douchestang + kop.

Ook helemaal fan van de kleur groen? Shop groene producten in onze webshop.

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »