Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Maak je huis lente-proof met DEENS We zien het in de bloemen die langzaam beginnen te bloeien, de vogels die vrolijk fluiten en het zonnetje wat zich het grootste gedeelte van de dag laat zien. De lente staat voor de deur en wij houden ervan!

Hieronder delen we 5 tips om de lente in huis te halen met DEENS.

 

Begin met een voorjaarsschoonmaak

Na veel binnen zitten en af en toe eruit voor een ommetje om de kou te trotseren zijn we nu toe aan warmere temperaturen. Dat vraagt om een flinke schoonmaak! De dikke wollen plaids en warme pantoffels maken plaats voor katoenen en linnen materialen en het liefst in lichte en frisse kleuren. Maak een sopje en beginnen maar! Wedden dat je binnen no-time die lente kriebels voelt opkomen?

 

Vergeet buiten niet!

Het is er nu nog iets te fris voor maar wij kunnen niet meer wachten op die zwoele zomeravonden. Er gaat niets boven het buitenleven. Verzameld rond een lange tafel met vrienden en familie, eten en verhalen delen in een authentieke omgeving. Daarom is dit hét moment om je tuin, balkon of dakterras alvast lente klaar te maken. Laat je inspireren door de nieuwe collectie van HOUSE DOCTOR om alvast in de stemming te komen.

Switch van indeling, accessoires en muurkleur

Door de meubels af en toe anders te zetten, te switchen van accessoires of een nieuw likje verf op de muur aan te brengen, krijgt je huis meteen een hele nieuwe uitstraling!

 

Kies voor aardetinten

Wissel lichte, frisse en diepe, warme tinten met elkaar af, zodat er een kalme energie ontstaat. De manier om de lente in huis te halen! De nieuwe collectie Madam Stoltz speelt daar heel fijn op in. Mooie vazen in aardetinten en pastelkleuren om die afwisseling te creëren. Shop de vazen eenvoudig via onze webshop en creëer een op en top lente sfeer bij jou in huis!

Last but not least; haal bloemen in huis

Denk je aan bloemen dan denk je aan de lente! Tenminste wij wel! Nep of echt, dat maakt ons niets uit. Wij zijn namelijk verliefd op beide varianten en ze staan even mooi in je interieur. Wat is jouw favoriet?

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »