Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
HKliving lanceert Chapter 3 We brengen meer tijd thuis door dan ooit ooit tevoren , een hele goede reden om juist nu van je huis nog meer een echt thuis te maken!

HKliving CHAPTER 3

Wat brengt deze wooncollectie?

Een mix van fijne basics gecombineerd met toffe vintage eyecatchers.

De VINT bank van HKliving ken je misschien al. Deze fijne elementen bank,  die we al een tijdje in de collectie hebben bij DEENS.NL, is nu ook verkrijgbaar in een zachte naturel linnenmix. Het is heerlijk toeven op deze stoere bank. Dus wij zeggen; plof lekker neer en lees een goed boek, kijk een film of doe gewoon even helemaal niks & relax!

De VINT bank is een echte familie bank want je stelt hem helemaal naar eigen wens samen met de losse elementen, altijd plaats genoeg voor iedereen dus.

Is je muur ook toe aan iets nieuws? Ook daar is aan gedacht. Met de nieuwe Chapter 3 collectie is er ook weer nieuwe kunst toegevoegd aan de HKliving collectie. Abstracte kunst in fijne kleuren die je goed kunt mixen en matchen met andere kunst zodat je je persoonlijke ' wall of art' kunt creëren

Wanneer het straks weer mooi weer is kunnen we ook buiten aan de slag om er iets moois van te maken. Buiten wordt een verlengstuk van binnen met de tuinbanken, tuinkussens en parasols. De toffe lounge sofa's in zwart, chai en zachte grijsgroene kleur pimp je met fijne tuinkussen in effen kleuren of met een gewaagde bloemprint.

De absolute toppers zijn wat ons betreft de parasols. Deze vintage beach umbrella's worden gekenmerkt door funky kleuren, franjes en pittige designs. De DORIS voor HKliving parasol is voorzien van vintage bloemen print en koraal franjes. Laat de zon maar komen!

DORIS voor HKliving

Wat zijn wij blij dat deze samenwerking is voortgezet. Het resultaat is namelijk weer prachtig! De DORIS voor HKliving collectie is aangevuld met kleurrijke vintage kussens, lampen en fluffy plaids & kussens. Wat ons betreft een echt feestje voor in huis.

Bekijk hier de nieuwste HKliving collectie

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »