Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Hoera! 15 jaar DEENS.NL En dat vieren we heel graag samen met jou, onze klant, volger, bezoeker van de webshop, met een uniek magazine wat we onlangs hebben uitgebracht.

Er was eens...

een feestje waar 2 vriendinnen fantaseren over een eigen bedrijf. Het was 2006. Ze wilden eigenlijk een winkel beginnen met daarnaast een webshop, om future proof te zijn. Zoals Nicole & Suzan het omschreven; een soort Dille & Kamille, maar dan anders. Ze hadden het dan vooral over de fijne sfeer die in de winkel hangt en de behoefte om altijd wel iets mee te willen nemen voor je naar buiten stapt. Nicole & Suzan wilden graag inspiratie bieden met vernieuwende collecties.


Onafhankelijk van elkaar zijn ze toen op zoek gegaan naar collecties die hen aanspraken. Bij samenkomst bleek dat 7 van de 10 collecties uit Denemarken kwamen. Het concept was daar: DEENS.NL. Uit praktische overwegingen - Nicole haar jongste zoon was pas 1 jaar - besloten ze online op te starten om vervolgens uit te breiden naar een stenen winkel....

Benieuwd naar het vervolg van dit verhaal?

Lees het hele verhaal over hoe DEENS.NL is ontstaan in ons eigen magazine. Je ontvangt een magazine als je een bestelling plaatst op onze webshop!

Met dit magazine laten we je graag kennis maken met een aantal van onze leveranciers, maar ook fijne partners komen voorbij waarmee we in de afgelopen jaren hebben samengewerkt. Persoonlijke verhalen, inspiratie, tips en diverse kortingscodes vind je terug in dit magazine dat wij met liefde en aandacht voor jullie hebben samengesteld.


Veel leesplezier!

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »