Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Kijkje achter de schermen met Carolien Carolien geeft je een kijkje achter de schermen bij het maken van een woonproductie voor de woonmagazines.

Wat is het toch gaaf! Gaaf om met woonproducten van Deens.nl aan de slag te zijn tijdens een shoot voor woonmagazines. Samen met Jansje Klanzinga maak ik woonproducties voor diverse woonbladen en maken wij de meest mooie binnenkijkers. Wat maakt het mij trots, om naast mijn parttime baan als Accountmanager, diverse styling klussen te mogen aanvaarden. Hoe inspirerend is het om bij mensen een dag binnen te mogen kijken en waar nodig aanpassingen in het interieur te doen. Mijn passie, mijn drive. 

 

 

Onlangs hebben Jansje en ik een binnenkijker geschoten bij een té prachtige woning in Groningen, waar wij diverse producten van Deens in de spotlight hebben gezet, waaronder items van Madam Stoltz en House Doctor. Voor mij favoriet. En wat zijn de producten goed tot zijn recht te komen. 

 

 

Wollen zwart - wit tapijt Madam Stoltz

Jute ronde vloerkleed Madam Stoltz

Nieuwsgierig hoe een binnenkijker wordt gemaakt? Natuurlijk is het van belang dat een huis goed is ingericht. Waar nodig, wordt de woning ge-restyled. Ik zelf ben in dit geval met de bewoners op pad geweest. Naar de Tuinland, de meubelboulevard, etc. In de woning miste namelijk eigenheid en warmte. Wat zijn de bewoners tevreden met het eindresultaat en blij dat hun woning, zoals ze het zelf zeggen, 'af' is. Ook mij maakt het blij én het resultaat van de shoot mag er zijn.

 

 

Hoe ziet de dag van een shoot eruit? Met Jansje loop ik een volledige dag rond in het huis van de 'binnenkijker', want ook Jansje heeft enorm veel kijk op interieur. Al jarenlang schiet zij foto's van stijlvolle interieurs. Wat ben ik trots om met haar samen te mogen werken. Op de dag van de shoot, wordt er veel geschoven in huis, wordt e.e.a. uit de kast(en) getrokken, worden items van webshops toegevoegd aan het interieur, worden de bewoners volop in de spotlight gezet en natuurlijk worden wij zelf ook verwend. Verwend met heerlijke broodjes, soepjes, koffietjes, etcetera. Wat is mijn passie toch fijn.

 

Poef met pailletten Madam Stoltz

 

Wil jij ook eens meewerken? Of ken jij mensen met een inspirerende, niet-standaard inrichting? Mailen mag altijd! [email protected]

Bewaren

Bewaren

1 reacties
Niels

De foto's op jullie website vind ik altijd bright. Zij doen mij serieus denken aan een complete makeover. Voor mijn huis natuurlijk ;)
Hoop dat jullie wel veel meer doen om mij te blijven inspireren.

Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »