Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Pre-order nu | Nieuwe collectie Madam Stoltz Ontdek de nieuwe AW2021 collectie van Madam Stoltz bij DEENS.NL. Warme, aardse kleuren gecombineerd met lichte wintertinten zoals stoffig paars, ivoor en beige.

Rediscover nature

Te midden van een pandemische crisis werden mensen van over de hele wereld aangemoedigd om door hun geest de rauwe wonderen van de natuur te herontdekken.

Pernille, oprichtster van Madam Stoltz is altijd al geinspireerd geweest door de wereld om ons heen. Ze houdt van reizen en het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld. Door de crisis heeft ze dit helaas minder kunnen doen dit jaar. 

De AW2021 collectie van Madam Stoltz is een eerbetoon aan de wonderen van de natuur die een koud en roestig seizoen rustig en gezellig kunnen maken. Op de kracht van de ruwe en oneffen materialen, oppervlakken, vormen en natuurlijke geuren van de natuur. Van ruig en rotsachtig tot zacht en subtiel. Gekleurd door aarde, wind en vuur - regen, zout en zon.

Ga samen met Madam Stoltz en Deens op avontuur en ontdek de nieuwe collectie met warme en aardse kleuren van terracotta, olijf en gebrande henna gecombineerd met lichte wintertinten van stoffig paars, ivoor en gewassen beige.

 

 

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »