Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Spring Summer 2023 Madam Stoltz De interieuritems uit de nieuwe SS23 collectie van Madam Stoltz heeft alles wat je nodig hebt om ten volle te genieten van slow living en het eilandleven.

Island living met Madam Stoltz

Jezelf compleet afsluiten van alle dagelijkse prikkels zoals je telefoon, werk en vrienden is soms de beste manier om jezelf nieuw leven in te blazen. Om in een 'island state of mind' te raken. In de letterlijke zin van het woord. Dat begint aan boord bij een kleine veerboot die je naar een afgelegen eiland brengt. De tijd houdt op te bestaan. Je ontsnapt aan de perikelen van alledag en laat de zon, de wind en je directe verlangens leiden je door de dag.

In harmonie met de natuur en haar elementen

De SS23-collectie van Madam Stoltz is een eerbetoon aan het eenvoudige eilandleven. Op een eiland gebruik je wat je bij de hand hebt en leeft in harmonie met de natuur en de elementen. Een rustige zonnige dag kan plotseling omslaan in hevige regen en wind. En vice versa. Je leeft spontaner en ruimdenkender en dat stimuleert je creativiteit! Wanneer Pernille, of te wel Madam Stoltz, op het eiland is, ziet ze de schoonheid van exclusieve items in de mix met drijfhout, stenen en bloemen uit de omgeving en natuur. De combinatie van de natuur, de menselijke geest en wat we met onze handen kunnen doen is wat het eilandleven zo inspirerend maakt. Dat kenmerkt deze collectie ook – natuurlijke materialen, gevormd door de natuur en met de hand gemaakt. Een verzameling unieke items met sporen van de hand of het gereedschap dat het heeft gemaakt!

De interieuritems uit de nieuwe SS23 collectie van Madam Stoltz hebben alles wat je nodig hebt om ten volle te genieten van slow living en het eilandleven.

Onze favoriete items uit de nieuwe collectie:

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »