Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Tafelklem TOON ® Van tafelklem TOON heb je een heel jaar plezier! Gebruik heb met feestdagen op je eettafel of maak van elke dag een feestje. In de zomer kan TOON naar buiten op de tuintafel met lantaarntjes of een mooie lichtsnoer.

Elke dag een feestje met TOON® op tafel

Versier jouw tafelklem TOON® met slingers SUUS , tassels TEUNTJE & confetti KEET en maak van jouw feest een echte PARTY. Nog beter maak van elke dag een feestje. Houd je niet van (teveel) kleur of is zwart wit helemaal jouw ding?  Geen punt al deze leuke accessoires zijn ook in zwart wit verkrijgbaar.

   

Urban Living

Hou jij van een groene oase in huis? Dat begrijpen wij wel, planten zijn namelijk niet alleen mooi maar ook nog eens goed voor je gezondheid, maar dat wist je vast al ;). Extra fijn , planten hebben een positieve invloed op je humeur en daar worden wij BLIJ van!  Decoreer jouw TOON® dan met leuke plantenhangers en creëer jouw Happy Urban Living.

  

 

De tuin in met TOON®

Wist je dat TOON® ooit door ons,  speciaal voor de tuintafel is ontworpen? Hang een leuke lichtsnoer of lantaarntjes aan de tafelklem TOON® dat maakt je tuin extra gezellig.

 

 

 

Xmas party met tafelklem TOON®

Of je nu houdt van een kleurrijke of chique kerst met tafelklem TOON® zit je altijd goed!

     

Decoreer hem naar hartenlust met kleurrijke confetti hangers en slingers of ga voor chique kerstballen en gouden hangelementen gecombineerd met zwart en pastel zoals confetti hangers KEET Sjiek.

   

 

Creëer een inspirerende werkplek

Tafelklem TOON leent zich perfect voor op je bureau. Hang er een leuke textielsnoer aan met een mooie grote gloeilamp voor extra verlichting, zo kun je goed zien wat je doet. Met S-haken HEIN of HEINTJE hang je handige spulletjes op zoals je schaar of potjes gevuld met potloden en pennen. Zo wordt thuis werken een feestje!

 

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »