Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Terrace living met ferm LIVING Er gaat niets boven het gevoel van die eerste warme zonnestralen die zachtjes je gezicht sieren na een lange, koude en donkere winter.

Er gaat niets boven het gevoel van die eerste warme zonnestralen die zachtjes je gezicht sieren na een lange, koude en donkere winter. Terwijl de geur van vers, groen gras zich vermengt met de zoete geur van bloemen in bloei, worden de dagen langer en de nachten lichter. De geluiden van fluitende vogels en zoemende bijen vullen de lucht en onze wens om het leven door te trekken naar buiten wordt aangewakkerd.

Ultieme ontspanning

Creëer voor totale ontspanning een loungegedeelte dat ideaal is om in stijl en comfort te genieten van langzame ochtenden of lange avonden. De modernistische, functionele Desert Lounge Chairs zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren en patronen. De lichtgewicht stoelen kunnen eenvoudig worden verplaatst om jouw ideale ruimte te creëren - of je nu wilt genieten van dat eerste kopje koffie op rustige zomerochtend, of als je vrienden en familie wilt ontvangen en een ontspannende plek nodig hebt om te genieten van een koude aperitivo. De stoelen zijn een echte eyecatcher op zichzelf maar passen ook gemakkelijk in een groep.

Het Desert Cushion is ook ideaal voor buitengebruik en kan gebruikt worden in de Desert Lounge Chairs voor extra comfort of tijdens het loungen of zonnebaden op het gras. Het kussen is duurzaam geproduceerd met een textuur die doet denken aan scheerwol. Deze comfortabele kussens voegen een ingetogen element van gezelligheid toe.

Voeg groen toe

Het is bewezen dat het toevoegen van groen aan elke ruimte voordelen heeft voor zowel lichaam als geest. Weinig dingen zijn zo bevredigend als je hart en ziel in een project steken en het zien bloeien, en het terras biedt de ideale ruimte voor het planten en kweken van kleurrijke bloemen, weelderige groene vrienden of zelfs eetbare kruiden, fruit en groenten. Je terras omtoveren tot een groene ruimte ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar het geeft je ook de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in een creatieve zomerhobby!

 

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »