Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
The art of creating a home met ferm LIVING Als een onvolmaakt kunstwerk evolueert een huis in de loop van de tijd. Door een oneindig aantal aan persoonlijke herinneringen en emoties ontwikkelt jouw huis uiteindelijk een eigen ziel.

Een warme jas

Voor de kunstenaar, eigenaar van het huis, draait de essentie van een 'thuis' om creativiteit, talent en intuïtie. In de creatieve ruimte bewaken kleurrijke muren geheime verhalen en tonen ze zorgvuldig vervaardigde kunstwerken, terwijl verfdruppels sporen achterlaten houten vloerdelen, ontelbare reizen in kaart brengen van inspiratie tot afwerking schepping. Of je creatieve neiging zich nu ontvouwt op canvas, in schetsboeken of gewoon in de kunst om een ​​toevluchtsoord te creëren dat je thuis kunt noemen, moet het over de drempel van je voordeur stappen zijn als het aantrekken van een warme, geruststellende jas.

 

Jouw huis belichaamt een veilige ruimte en moet een fijne plek zijn waar je de meest authentieke, ware versie van jezelf kunt zijn, vrij van de verwachtingen en verplichtingen van de buitenwereld. Het creëren van een warme, uitnodigende woning vereist zorgvuldige aandacht bij het mixen van unieke persoonlijke curiosa, alledaagse voorwerpen en geliefde erfstukken.

 

In een thuis worden perfect onvolmaakte details omarmd, waardoor creativiteit kan groeien en bloeien, het leven kan gebeuren en onvergetelijke herinneringen gemaakt kunnen worden. ferm LIVING presenteert hen meest artistieke ontwerpen die zullen helpen om een onverwachte, magische aanraking van de ruimte.

 

Gebruik de Miru Glass Montre van ferm LIVING om je geliefde boeken, vazen, of kleine kunstwerken in tentoon te stellen.

 

Voeg zachte rondingen in volumes toe. De tijdloze en zachte Rico Lounge Chair trekt je mee in zijn moederlijke omhelzing, het definiëren van het gevoel van thuis. Gebruik meerdere Post koffietafels van ferm LIVING in beide varianten, klein en groot, om een ​​samenhangend geheel op twee niveaus te creëren. De decoratieve tafels spelen met volumes en hebben ingewikkelde, verleidelijke details die worden aangevuld door drie robuuste, cilindrische poten en unieke eikenfineerpanelen.

Ook van jouw woning een heerlijke plek maken? Shop onderstaande woonaccessoires en meubels van ferm LIVING.

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »