Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Woontrend: Koninklijk blauw Je zou het niet snel zeggen, maar blauw is de perfecte basiskleur voor in je interieur omdat het goed samengaat met veel andere kleuren. De kleur doet je waarschijnlijk denken aan een strakblauwe lucht of de prachtige zee.

Omdat de blauwe kleur rust uitstraalt, is het een fijne kleur die je kan toepassen in de slaapkamer. Houd de slaapkamer verder zo rustig mogelijk en probeer alleen de items die je echt nodig hebt op de nachtkastjes uit te stallen. Gecombineerd met een warm vloerkleed en het fijne daglicht wat binnenstroomt ontstaat er een fijne ruimte om in te slapen.

Klasse in de eetkamer

Tegenwoordig zie je veel zwart in de keuken met natuurlijke eettafels. De Koninklijke blauwe kleur past hier perfect bij in de vorm van diep donkerblauwe velvet eetkamerstoelen of blauwe sierkussens op het bankje bij de eettafel. Het geeft de eetkamer een bepaalde sfeer. Bovendien zit zo’n velvet eetkamerstoel heerlijk en kun je zo urenlang door tafelen in je hotel chique eetkamer. Wil je deze trend doortrekken in je servies? Ga dan voor keramiek of glas in een blauwtint. Het trekt zeker de aandacht tijdens zo'n heerlijk diner want het is net wat anders dan de standaard witte borden en de transparante glazen. 

Enthousiast geworden over de Koninklijk blauwe woontrend?

Shop een selectie van onze blauwe items hieronder!

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »