Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Zomer in huis Haal de zomer in huis maar zorg dat de warmte buiten blijft! Lees onze 5 tips voor een zomers interieur én exterieur.

Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk, zeker bij de zomerse temperaturen die we deze zomer moeten trotseren. Blijf lekker binnen waar het koel is en laat de zon schijnen in huis. Dat doe je door de volgende items in huis te halen.

Natuurlijke verkoeling

Wist je dat groene planten water opslaan in hun bladeren? Tijdens warme zomerdagen verdampen ze het water om af te koelen. Hierdoor wordt de lucht vochtig en wordt jouw huis verkoeld. Ideaal toch? Zorg dus dat je een paar groene vriendjes in huis haalt. En vergeet dan niet om ze goed te verzorgen!

Een zacht strandlaken 

Niets is zo heerlijk na het zwemmen in de zee of in het zwembad als je lichaam wikkelen in een zachte, dikke handdoek. En dan het liefst een handdoek van badstof, die zeer absorberend is en gemaakt is om lang mee te gaan. Zo heb je er meerdere zomers plezier van. 

Plaids voor als het afkoelt

Geen zomer kan zonder een lekker warm plaid voor als het 's avonds wat afkoelt. Onder een kleedje houd je jezelf warm in de tuin of op het terras. Ook wanneer de zon al lang onder is gegaan en het buiten fris begint te worden. Ga jij voor een plaid met een printje of houd je liever van een wat rustigere print? De leukste plaids voor buiten shop je bij DEENS.NL.

Wist je dat de plaids van Doing Good en Madam Stoltz ook heel goed gebruikt kunnen worden als tafelkleed?

Goed blijven hydrateren, maar wel in stijl

Zeker met deze temperaturen is het heel belangrijk om te blijven hydrateren. Maar dan wel graag in stijl met een mooie waterkaraf en waterglazen. De karaf kan voor meerdere dingen gebruikt worden. Om je dorst te lessen of om een bos bloemen in te zetten. Je kunt hem zelfs gebruiken als je even geen gieter bij de hand hebt om de planten en bloemen water te geven. 

Lekker hangen

Zomerdutjes in een hangmat zijn de allerbeste! Plaats je hangmat op een goede plek in de tuin. Zo geniet je van een lekker briesje en kun je deels in de zon en deels in de schaduw genieten van de fluitende vogeltjes in de tuin. Tegelijkertijd word je ook nog eens heerlijk heen en weer gewiegd. Dat klinkt toch als een droom? Met een hangmat creëer je een vakantiegevoel in eigen tuin! Met de Headdemock hangmatten van Fatboy Original kan je altijd overal hangen en wiegen. Daar heb je geen enkele boom voor nodig. Met zijn stalen frame houdt deze luxe hangmat zichzelf overeind. Kom lekker liggen, geef je over aan het hangmatleven.

Super Summer Sale bij DEENS.NL

Ontdek de leukste woonaccessoires van mooie merken zoals ferm LIVING, HKLiving, Madam Stoltz, House Doctor en nog veel meer andere merken nu tijdens onze Super Summer Sale! 

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »