Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

It's about RoMi

Eclectische twist

It's about RoMi is een merk dat allerlei soorten verlichting maakt. 'RoMi' staat voor 'Realistic, Open Minded, Individuals'. In 1993 is It's About RoMi begonnen vanuit een kleine zolder aan een van de oudste grachten van Amsterdam. Het stadse leven staat aan de oorsprong van de creaties van It's About RoMi, maar daarnaast halen zij ook inspiratie uit de natuur. 

Sinds enkele jaren is Good&Mojo onderdeel van it's about RoMi. De collectie is ontstaan omdat zij graag iets goeds willen doen voor mensen en de planeet. De verlichting van Good&Mojo is duurzaam en tevens helpen zij mensen door voor iedere verkochte lamp te doneren aan de WakaWaka foundation.

 

Over de verlichting van It's About RoMi

De Nederlandse designverlichting van It's About RoMi omvat een grote collectie verlichting met verschillende tafellampen, bureaulampen, staande lampen en nog veel meer in uiteenlopende stijlen. Wat jouw woonwensen ook zijn, je vind altijd wel een stijlvolle It's About RoMi lamp die helemaal past bij jouw inrichting. Of je nu op zoek bent naar een hanglamp voor bij de eettafel, een stijlvolle lamp voor in woonkamer of een mooie tafellamp voor in de studeerkamer. De collectie van It's About RoMi heeft het allemaal. Omdat de heren van It's About RoMi zich laten inspireren door het stadse leven, zijn hun 'city lights' allemaal vernoemd naar steden over de hele wereld. Zo kan je gemakkelijk op zoek naar de lamp voor jou. Alle varianten van een bepaald ontwerp hebben namelijk dezelfde lamp. Zo vind je gemakkelijk alle uitvoeringen terug van een bepaald type lamp. 

 

Een It's About RoMi lamp voor elke woonstijl 

Een industriële woonstijl is helemaal hip deze tijd. Ben je op zoek naar gave verlichting voor jouw inrichting? Kijk dan eens naar de lampen 'Nashville', 'Miami', 'Detroit' of 'Melbourne'. Heb je een meer minimalistische of Scandinavische inrichting? Dan passen de It's About RoMi lampen 'Montblanc', 'Kobe' of 'Himalayah' helemaal bij jouw interieur. Maar ook voor een tijdloze, moderne inrichting vind je veel mooie lampen van It's About RoMi. Denk bijvoorbeeld aan de lampen 'Glasgow', 'Lyon' of 'Chicago'

 

Met zo'n uiteenlopende collectie verlichting vind je ongetwijfeld een mooie lamp. Heb je echt niets moois gevonden? Kijk dan bij ons complete aanbod voor verlichting van andere merken, zoals de Madam Stoltz lampen, HK Living lampen en nog veel meer. Is jouw product op voorraad? Bestel hem dan voor 15.00 en je ontvangt hem de volgende dag al in huis. Is jouw artikel toch niet naar wens? Dan kan jij je product tot 14 dagen na de bestelling nog retour sturen. Heb jij vragen over onze collectie It's About RoMi lampen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag!