Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

DEENS.NL 15 jaar kleurrijk wonen

Hét 15-jarig jubileum magazine van DEENS.NL

Met dit jubileum magazine laten je kennis maken met een aantal van onze leveranciers, maar ook fijne partners komen voorbij waarmee we in de afgelopen jaren hebben samengewerkt. Persoonlijke verhalen, inspiratie, tips en diverse kortingscodes vind je terug in dit magazine dat wij met liefde en aandacht voor jullie hebben samengesteld.

Inspirerende interviews met onze leveranciers

In ons magazine lees je meer over het inspirerende interview met Pernille, oprichtster van Madam Stoltz. Ben je benieuwd naar de antwoorden op de vragen die wij Trine Andersen, founder van bekend Scandinavisch woonmerk ferm LIVING, hebben gevraagd? Je leest het nu in ons magazine!

Interieur-influencer Theo-Bert Pot aan het woord

Hij vertelt over hoe hij in de wereld van interieur en wonen is gerold: "Ik ben jaren geleden gestart met Instagram na een binnenkijker in een woonblad. Daarna is het onbedoeld 'uit de hand gelopen' waardoor ik nu heel divers werk doe en dat vind ik heerlijk. Elke dag is een feestje en iedere dag is compleet anders."

De Huismuts, wie kent haar niet

Wij kregen de eer om haar te interviewen en ze vertelt hoe ze van haar passie haar werk heeft kunnen maken. Een greep uit het interview: "Ik ben in 2013 begonnen met De Huismuts; een interieurblog waar ik interieurinspiratie deel met mijn lezers. Dat waren lange tijd alleen mijn moeder en mijn zus, maar gelukkig kwamen daar langzaamaan steeds meer volgers bij." Deze duizendpoot pakt alle kansen aan, schrijft zelfs een boek én zit momenteel middenin de verbouwing van haar droomboerderij in Brabant. Ze reist op en neer tussen het mooie Friesland want daar runt ze tussen de bedrijven door ook nog even een vakantiepark, genaamd Het Wylde Pad. Meer lezen over Rachel en waar ze haar inspiratie vandaan haalt? Je lees het in ons magazine.

Download magazine

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »