Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

HKliving winactie

Algemeen

 • Deze voorwaarden van DEENS.NL zijn van toepassing op de HKliving winactie die is gelanceerd op 4 oktober op de vtwonen & designbeurs 2022 in Vijfhuizen. De actie loopt t/m 10 november 2022.

Deelname en deelnemers

 • Deelname staat open voor een iedere natuurlijke persoon, zulks met uitsluiting van werknemers van DEENS.NL.
 • DEENS.NL heeft het recht om een deelnemer van een actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen.
 • DEENS.NL kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van een verkeerd telefoonnummer, e-mail- of huisadres, dat leidt naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer, of voor een storing in het netwerk, hardware of software die resulteert in een beperkte of vertraagde verstrekking van gegevens door de deelnemer, of verlies van dergelijke gegevens.

Prijzen

 • De aanwijzing van de winnaar van prijs uit de deelnemers geschiedt op onpartijdige wijze.
 • De prijs, de wooncheque t.w.v. is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
 • De prijswinnaar zal binnen uiterlijk één week na de beëindiging van de winactie op 10 november via het desbetreffende kanaal (e.g. e-mail of Instagram) op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 • De prijswinnaar verklaart zich door deelname akkoord dat hij/zij bereid is mee te werken aan promotionele activiteiten in verband met de actie, waaronder de uitreiking van de prijs. Eventuele foto's of video's kunnen door DEENS.NL worden gebruikt voor publiciteitsdoeleinden.

Gegevens

 • De deelnemer geeft door deel te nemen aan de winactie aan DEENS.NL toestemming om alle gegevens te verzamelen en te verstrekken aan derden die DEENS.NL noodzakelijk acht voor de organisatie van de winactie en de uitreiking van de prijs.
 • De deelnemer erkent op de hoogte te zijn van de inzameling en verstrekking van voornoemde gegevens en van het gebruik dat daarvan kan worden gemaakt en gaat akkoord met het privacy beleid van DEENS.NL.

Wijziging in de voorwaarden en technische voorzieningen

 • DEENS.NL kan te allen tijde deze algemene voorwaarden wijzigen; wij raden je daarom aan om deze voorwaarden regelmatig te raadplegen.

Klachten

 • Als een deelnemer een klacht of bezwaren heeft in verband met de door DEENS.NL georganiseerde actie, dan kan de deelnemer deze aan DEENS.NL kenbaar maken door middel van het sturen van een mail aan [email protected] aan DEENS.NL met als onderwerp 'klacht winactie HKliving'. DEENS.NL zal vervolgens de klacht in behandeling nemen en contact opnemen met de deelnemer over de afhandeling hiervan.

Aansprakelijkheid

 • DEENS.NL is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) een actie. DEENS.NL is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, in verband met het gebruik van de webshop of links naar websites van derden op haar webshop of andere technische faciliteiten.
 • DEENS.NL is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kosten die de deelnemer in verband met deelname aan de actie maakt.

Overmacht

 • DEENS.NL behoudt zich het recht voor om in geval van overmacht de actie op elk gewenst tijdstip op te schorten, te beëindigen of te wijzigen en niet over te gaan tot het uitkeren van de prijs. Onder overmacht wordt in ieder geval begrepen de faillietverklaring van de leverancier van de prijs. DEENS.NL kan in voorkomend geval een alternatieve prijs toekennen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »