Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Voorwaarden ‘make to order’ producten

Levertijd:

Het product wordt speciaal voor jou op bestelling gemaakt. De aangegeven verwachte levertijden zijn altijd een indicatie, geen garantie. Wanneer de verwachte levertijd uitloopt zullen we je hier tijdig van op de hoogte brengen.

Garantie:

De garantie die aangeboden wordt kan niet achteraf nog toegepast worden.

Levering:

Meer informatie over levering naar het buitenland kun je opvragen via [email protected]. Stuur het gewenste item door en wij zullen eventuele extra verzendkosten voor je opvragen en doorgeven.

Er wordt een afspraak met je ingepland voor de levering, zodra het product klaar staat voor verzending. Wanneer de bestelling niet op de afgesproken dag geleverd kon worden, vanwege een oorzaak gelegen bij de ontvanger, dan zullen eventuele (extra) verzendkosten in rekening gebracht worden.

De leverdatum kan tot één (1) dag van tevoren kosteloos gewijzigd worden, daarna kunnen er kosten in rekening gebracht worden.

Geef belangrijke informatie met betrekking voor de levering alsjeblieft goed door! Voorbeelden: je woont op een etage, het afleveradres ligt in een nieuwbouwwijk, er zijn (weg)werkzaamheden in de straat, afleveradres is niet toegankelijk voor grote vrachtwagen, etc.

Als de ontvanger de zending weigert of nalatig is geweest met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen kosten voor de extra levering in rekening gebracht worden.

De geleverde producten dienen binnen 24 uur nagekeken te zijn, zodat eventuele schade door transport of productiefouten vanuit de leverancier direct gemeld kunnen worden bij de klantenservice van DEENS.NL.

Annuleringskosten:

Voor het annuleren van een ‘make to order’ product mogen wij annuleringskosten in rekening brengen. Het product wordt speciaal voor jou in productie genomen. De kosten die wij na annuleren zullen inhouden zijn gebaseerd op verschillende fases van het productieproces:

- tot dertig (30) dagen vóór aanvang van de levering vijfenveertig procent (45%) van het factuurbedrag;

- van dertig (30) tot eenentwintig (21) dagen vóór aanvang van de levering zestig procent (60%) van het factuurbedrag;

- van eenentwintig (21) dagen tot veertien (14) dagen vóór aanvang van de levering vijfentachtig procent (85%) van het factuurbedrag;

- van veertien (14) dagen tot zeven (7) dagen vóór aanvang de levering negentig procent (90%) van het totaal factuurbedrag;

- vanaf zeven (7) dagen vóór aanvang van de levering of later honderd procent (100%) van het factuurbedrag.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »