Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Demelza Krens

Ambacht, duurzaamheid, met liefde en aandacht. Als interieurstylist is Demelza altijd op zoek naar een verfijnde combinatie van oude en nieuwe spullen waarbij haar werk karakter krijgt met een eigenwijze draai.

Meer over Demelza

Ambacht, duurzaamheid, met liefde en aandacht. Als interieurstylist is Demelza altijd op zoek naar een verfijnde combinatie van oude en nieuwe spullen waarbij haar werk karakter krijgt met een eigenwijze draai. Met oog voor detail, bijzondere combinaties en gewaagde keuzes weet zij van elk interieur iets unieks te maken.

"Wat ik als stylist heel belangrijk vind, is dat iemand zich echt thuis voelt in mijn ideeën. Zo kom ik samen met mijn klanten tot de meest mooie uitwerkingen."

Demelza haar passie:

Demelza is werkend als freelancer en elke klus ziet zij als een te gekke uitdaging om haar liefde voor interieur met andere te delen. Zo is ze werkzaam in de tijdschriften branche, voor o.a. Ariadne at Home, werkt ze veel met particulieren om hun droomhuis te realiseren, verkoopt ze tweedehands pareltjes, en gaat ze het hele land af voor winkel en foto-styling. Van het inrichten van accommodaties op een Glamping tot het neerzetten van een unieke fotostudio voor locatie verhuur, niets is wat haar betreft te gek.

Graag gaat ze met jou aan de slag om erachter te komen wat jouw smaak is, waar jij gelukkig van wordt en hoe jullie samen tot een droompaleis kunnen komen waar je nooit meer weg wilt.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden wat Demelza voor jou kan betekenen en wat haar tarief is? Stuur dan een mailtje via onderstaande button!

www.demelzakrens.com

Typisch Demelza

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »