Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Marieke Blezer - casa&co.

Marieke Blezer helpt je graag op weg om van jouw huis een stijlvol, maar ook een praktisch huis te maken. Een huis dat helemaal in balans is en past bij jullie, de bewoners.

Meer over Marieke

Thuiskomen moet hetzelfde gevoel geven als jouw lievelingstrui aantrekken. Een plek waar je blij van wordt en bij jou en de manier waarop je leeft past. Een huis dat af is en waar je lekker kan ontspannen.

Marieke Blezer helpt je graag op weg om van jouw huis een stijlvol, maar ook een praktisch huis te maken. Een huis dat helemaal in balans is en past bij jullie, de bewoners. Zij werkt onafhankelijk en mixt graag verschillende stijlen in combinatie met kleur in het interieur. Zij is er voor je als je iets anders zoekt dan witte muren en een grijze bank.

Dit vindt Marieke belangrijk

Zelf woont ze met man en dochters in mijn grootste project tot nu toe: een oud herenhuis in Voorburg uit 1890. In maart 2015 kregen we de sleutel van dit klushuis, waar 42 jaar weinig aan was gedaan. Met veel liefde en enthousiasme is het huis in zes maanden in ere hersteld tot een gezellig, warm familiehuis, waar klassieke elementen zijn gecombineerd met modern design en marktplaatsvondsten.

Zij heeft er lol in om met weinig middelen een mooi plaatje neer te zetten. Werk je met haar dan krijg je een eerlijk onafhankelijk advies en een woning met sfeer, kleur en eenheid. Kenmerkend voor haar werk is dat zij graag verschillende stylen mixt en niet bang is voor het toepassen van kleur.

www.casaenco.nl

Typisch Marieke

horizontaal  
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »