BLOOMINGVILLE

Filters

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

Online Bloomingville shop sinds 2007!

Bij Deens vind je een breed assortiment woonaccessoires, meubelen & servies van Bloomingville. De producten worden snel geleverd en levering is in veel gevallen gratis.

 

Bloomingville woonaccessoires, meubelen en verlichting

Deens design gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment gecombineerd met de ambitie om u te verrassen... Dat is Bloomingville!

Het verhaal van Bloomingville begint in 2000 en heeft sindsdien een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vandaag de dag is het bedrijf immers uitgegroeid tot een internationale samenwerking met meer dan 70 mensen in dienst en een netwerk van 65 vertegenwoordigers en distributeurs die wereldwijd opereren. Tijdens deze drukke jaren ontmoette Betina haar huidige echtgenoot Simon, die inmiddels is opgewerkt tot CEO. Betina is tot op de dag van vandaag zelf creatief directeur van Bloomingville.

 

Bloomingville brengt kleur in huis

Wanneer wij zelf de collectie van Bloomingville mogen omschrijven, komen al snel termen als pasteltinten, Bloomingville serviesgoed, riet en licht hout naar boven. Samen met een uitgebreide meubelcollectie & veel Bloomingville verlichting. Al sinds het opstarten van onze webshop hebben wij veel Bloomingville servies en Bloomingville meubelen opgenomen in ons online assortiment.

 

Bloomingville collectie, 8x per jaar nieuws onder de zon!

Bloomingville brengt maar liefst 8 x per jaar nieuwe collectie uit: 2 hoofdcollecties, 5 express (seizoensgebonden) collecties en 1 Bloomingville kerstcollectie. Op die manier blijft Bloomingville bovenop de trends zitten en weten ze je steeds weer te verrassen met de meest actuele woontrends.

Heb je iets in de catalogus van Bloomingville gezien dat niet in onze online shop te koop is? Geen zorgen, neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab