HOUSE DOCTOR

Filters

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

Dé House Doctor online shop sinds 2007!

Brede online collectie House Doctor. Bij Deens.nl krijg je persoonlijke service en heb je de leukste producten van House Doctor snel en veilig thuis geleverd. Vanaf € 50 GRATIS verzending en altijd veilig betalen.

 

House Doctor is Scandinavisch wonen pur sang!

Het team achter de succesformule van House Doctor heeft een duidelijke missie:

Iedereen verdient een gezond thuis! Om die reden geeft House Doctor via social media haar klanten en volgers een dagelijkse dosis inspiratie voor een stijlvol, inspirerend en meer persoonlijk interieur. House Doctor helpt je het juiste “medicijn” te vinden voor jouw huis.

 

Persoonlijk wonen is waar het bij House Doctor om draait

De stijl van House Doctor is provocerend, persoonlijk en niet te formeel. House Doctor is van mening dat het mixen van verschillende stijlen de nieuwste trend is. Dit in plaats van het combineren van verschillende producten in één zelfde stijl. Stel jouw perfect match samen en mix daarbij diverse woonstijlen, kleuren en materialen.

Neem een kijkje in onze House Doctor shop en laat je inspireren door de foto’s uit de catalogus. Heb jij iets gespot in de catalogus van House Doctor en zie je het (nog) niet terug op onze website? DEENS.NL is al sinds 2007 dealer van House Doctor en kent de kneepjes van het vak. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

 

Een klein stukje geschiedenis over House Doctor ‘Een familie met creatieve genen’

House Doctor is een familiebedrijf waarbij het familie trio Rikke, Gitte & Klaus in eerste instantie een industrieel ontwerpbureau bezaten. Door de enorme hoeveelheid ideeën die ze hadden voor meubelen, woonaccessoires, textiel en verlichting, besloten ze echter al snel een eigen woonlabel op de markt te zetten. In 1999 werd House Doctor opgericht.

Op dit moment werken er maar liefst 50 toegewijde ‘House Doctors’ op het hoofdkantoor in Ikast, waar steeds de laatste trends gespot worden en nieuwe producten & andere “noodgevallen” ontworpen worden door een enthousiast team. Alle producten worden intern ontworpen en vervolgens geproduceerd en verkocht door een steeds groter groeiend wereldwijd netwerk.

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab