Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Marie Olsson x HKliving

Marie Olsson x HKliving

Stel je een prachtig palazzo uit de late 18e eeuw voor in de oudste wijk van Termini Imerese Sicilië. Omgeven door rijen fruitboomgaarden en het historische stadje aan de Siciliaanse kust vlakbij Palermo. Het is aan de buitenkant in originele staat bewaard gebleven en van binnen gerenoveerd tot het droomhuis van Marie Olsson Nylander en Bill Nylander.

Limited Edition collectie met 14 items

Marie is interieurstyliste, antiekliefhebber, decorateur en heeft een verfijnde smaak. In deze gelimiteerde collectie worden Zweedse en Siciliaanse invloeden zorgvuldig vermengd met vintage schatten en handgemaakte eigentijdse ontwerpen. Iets dat spannende patronen vormt, onverwachte combinaties van materialen en een open geest over wat een huis tot een thuis maakt. De collectie bestaat uit 14 unieke items, allemaal met hun eigen verhaal.

Met liefde en zorg ontworpen

De focus van deze collectie ligt op functionaliteit, het gezinsleven thuis en unieke items waarvan je niet wist dat je ze miste. Laat je verrassen door handgeschilderde ontwerpen, grootse meubels en diepe kleuren. De zachte materialen maken het bijna onmogelijk om niet verliefd te worden. Elk product is met liefde en zorg samengesteld door Marie, opnieuw bedacht en tot leven gebracht door het creatieve oog van de HKliving designers. In deze samenwerking verlegt HKliving haar grenzen met gedurfde items die extra zorg en aandacht verdienen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »